peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52608 Jäsentä
151447 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Nokia 106 (2018) valikoimiin?Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎25-09-2018
Kirjoituksia: 3
1/3

Nokia 106 (2018) valikoimiin?

Moi,

 

Elisalla ja DNA:lla on valikoimissa liuta peruspuhelimia niille, jotka etsivät puhelimelta vain ainoastaan mahdollisuutta soittaa ja lähettää tekstiviestejä. HMD julkaisi viime kuussa uuden Nokia 106 (2018) -peruspuhelimen.

 

Onko Telialla lähiaikoina tulossa kyseinen puhelin myyntiin? Kyseinen puhelin on mainio vaihtoehto myös kakkospuhelimeksi.

0 tykkäystä
2 vastausta
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-07-2018
Kirjoituksia: 155
2/3

Vs: Nokia 106 (2018) valikoimiin?

Vilkaisin myös täältä, ja ihan hirveästi ei tosiaan ns. peruspuhelimia ole verkkokauppamme valikoimissa. Tämä "simpukka"-mallinen Nokian puhelin löytyy, olisiko tuo potentiaalinen vaihtoehto? 

 

Laitan meidän laitevastaavalle kysymystä tuosta uudesta Nokian puhelimesta, ja onko sitä tulossa meille myyntiin jossain kohtaa. Palailen asiaan kun saan vastauksen!

Välitän myös palautteesi eteenpäin liittyen peruspuhelinten valikoiman laajentamiseen. Hymiö Onnellinen

 

Jos kakkospuhelinta kaipailee, niin sellaiseksi voisi sopia hyvin myös edullisemman hintaryhmän älyluurit. Ainakin nyt tämä Huawein Y6 -puhelin on meillä vielä pari päivää todella hyvässä tarjouksessa. Tämmöinen myös siis vain ajatuksen heittona! 


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä
Konkari ☆
Konkari ☆
Rekisteröitynyt: ‎15-08-2015
Kirjoituksia: 1 760
3/3

Vs: Nokia 106 (2018) valikoimiin?

Käsittääkseni noissa peruspuhelimissa ei oikein myyjälle rahaa käteen jää myynnistä. Taikka puhelimista ylipäänsäkään. Hinnat ovat niin tarkkaan saneltuja ja kilpailtuja. Sama pätee PC-rautaan, jossa ei kyllä myynnillä tulosta luoda. Niitä ei myöskään varastossa pidetä kovinkaan paljoa, koska kuitenkin ostajamäärät ovat rajalliset ja varastotilakin on tuskin ilmaista. Ja jostain pitäisi saada vielä varastohenkilökunnan ja postikustinkin palkka. Siksi ainakin minun mielestäni laitevalikoimat ovat jälleenmyyjillä tiettyyn pisteeseen rajattuja.

0 tykkäystä