Nokia 106 (2018) valikoimiin?

  • 16 December 2018
  • 2 kommenttia
  • 13 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia

Moi,

 

Elisalla ja DNA:lla on valikoimissa liuta peruspuhelimia niille, jotka etsivät puhelimelta vain ainoastaan mahdollisuutta soittaa ja lähettää tekstiviestejä. HMD julkaisi viime kuussa uuden Nokia 106 (2018) -peruspuhelimen.

 

Onko Telialla lähiaikoina tulossa kyseinen puhelin myyntiin? Kyseinen puhelin on mainio vaihtoehto myös kakkospuhelimeksi.


2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +15

Vilkaisin myös täältä, ja ihan hirveästi ei tosiaan ns. peruspuhelimia ole verkkokauppamme valikoimissa. Tämä "simpukka"-mallinen Nokian puhelin löytyy, olisiko tuo potentiaalinen vaihtoehto? 


 


Laitan meidän laitevastaavalle kysymystä tuosta uudesta Nokian puhelimesta, ja onko sitä tulossa meille myyntiin jossain kohtaa. Palailen asiaan kun saan vastauksen!


Välitän myös palautteesi eteenpäin liittyen peruspuhelinten valikoiman laajentamiseen. :smileyhappy:


 


Jos kakkospuhelinta kaipailee, niin sellaiseksi voisi sopia hyvin myös edullisemman hintaryhmän älyluurit. Ainakin nyt tämä Huawein Y6 -puhelin on meillä vielä pari päivää todella hyvässä tarjouksessa. Tämmöinen myös siis vain ajatuksen heittona! 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Käsittääkseni noissa peruspuhelimissa ei oikein myyjälle rahaa käteen jää myynnistä. Taikka puhelimista ylipäänsäkään. Hinnat ovat niin tarkkaan saneltuja ja kilpailtuja. Sama pätee PC-rautaan, jossa ei kyllä myynnillä tulosta luoda. Niitä ei myöskään varastossa pidetä kovinkaan paljoa, koska kuitenkin ostajamäärät ovat rajalliset ja varastotilakin on tuskin ilmaista. Ja jostain pitäisi saada vielä varastohenkilökunnan ja postikustinkin palkka. Siksi ainakin minun mielestäni laitevalikoimat ovat jälleenmyyjillä tiettyyn pisteeseen rajattuja.

Vastaa