Nokia 6 omituisia vikoja

  • 13 December 2017
  • 4 kommenttia
  • 17 katselukertaa

Moi, Nokia 6 puhelimessani ärsyttävä vika. Kun puhun puhelua ja olen päättämässä sitä ja otan luurin korvaltani syttyy normaalisti näyttöön valo ja toiminnot tulevat käyttöön. Näytössä onkin näkyvissä ne tiedot, mitkä tulee näkyviin kun perustilassa liu'utat sormella näytön yläreunasta alaspäin eli esim. paikkakunann sää, uusimpien sähköpostien otsikot, ym. ym., eikä se näyttö, missä voit katkaista puhelun punaisella luurilla !!!  Ensin joudut liu'utteleen nämä pois, että pääset lopettamaan puhelua. Tämähän on siis ominaisuus, että näyttö sammuu kun viet luurin lähelle korvaa, ettei poskella painele mitä sattuu.   Onko muilla esiintynyt tällaista???  Ärsyttää!  


4 kommenttia

Kunniamerkki +6

Minun Nokia 5 ei tuollaista tee.


Oletko asentanut järjestelmpäpäivitykset? Löytyy kohdasta Asetukset - Tietoja puhelimesta - Järjestelmäpäivitys


 


Itselläni ainut ongelma Nokiassa on, että Googlen äänihaku automaattisesti menee käyntiin kun puhelin on laturissa ja kun ottaa pois laturista.

kyllä järjestelmä on ajan tasalla.  Tuli mieleen toinen vika. Jos sammutat puhelimen, niin kello katoaa aloitus näytöstä. Sen saa takaisin lataamalla ja asentamalla sen uudestaan play kaupasta.  Silti tuo ensin mainitsemani vika on ärsyttävämpi

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei @markoande!


Voisit kokeilla tehdasasetusten palautusta, jos vaikka nuo viat häviäisivät. Ota varmuuskopiot ensin tärkeistä asioista (kuvat, musiikki ym), sillä ne häviävät kun puhelin palautetaan tehdasasetuksiin.

Yksi mahdollisuus on näytön herkkyyden säätö. Onko tässä luurissa asetusta: käytä hanskat kädessä?. Jos on niin pois päältä voi ratkaista ongelman

Vastaa