S4 Active wlan ei toimi

  • 15 October 2016
  • 7 kommenttia
  • 1 katselukerta

Matkoilla eikä S4n:  wlan toimi. Lopettaa kytkeytymissä  heti alkuunsa. Androidin 5.01 käytössä. Lumia 820 ja Samsung Note 10.1 toimivat normaalisti tässä verkossa. Johtuuko tämä tuosta Androidista? Onko mitään tehtävissä täällä reissussa?


7 kommenttia

Moro @kaapoA ja tervetuloa mukaan Klaaniin!


 


Eli siis, muut laitteet toimivat langattomassa verkossa normaalisti, mutta tuota S4 Activeä et saa kytkettyä siihen ?


 


Jos meet asetukset > Wi-fi , löytyykö kyseinen verkko listasta? Valitset verkon, jos se pyytää salasanaa niin syötä se. Tuleeko jokin herja vai eikö yhteys vaan muodostu?


 


Ootko puhelinta koittanut käynnistää uudelleen?

Moikka, asetukset Wifi takaa löytyy Wifi nappi jota voi siirtää oikealle hetken päästä se palaa takaisin. Ei mitään listoja eikä salasanakyselyjä. Huomasi  valitettavasti,  ettei GPS toimi myöskään  :-(. Oon buuttaillut ja käyttänyt akun poissa.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Yritätkö siis yhdistää puhelimen johonkin wlan modeemiin langattomasti? Minkä merkkinen ja mallinen modeemi sinulla on siellä seinässä? Vai yritätkö käyttää nettiä muuten puhelimen kautta?

Yritän kytkeytyä hotellin WLAN verkkoon. Nokialaisella ja Samsungin TABilla onnistuu kivuttomasti, mutta ei siis S4:llä.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Mikäli puhelimesi toimii oikein, niin aktivoimalla Wifin käyntiin, niin pitäisi aueta lista josta voit valita oikean wlan verkon. Tämän jälkeen pääset syöttämään wlan verkon salasanan (ellei ole suojaamaton).

Tässä vielä havainnekuva, miltä tuo pitäisi näyttää:

Android 5.01ssa  tuo on  pikkasen eri näköinen, laitoin kuvan liitteeksi. Kun siinä olevaa pallukkaa siirtää oikealle niin se tulee harmaaksi ja noin 10 sek päästä siirtyy itsekseen takaisin vasemmalle. Sen kait pitäisi mdnnä vihreäksi ja avata listan verkoista. Ilmeisesti laitteessani on jokin vika näyttää että gps eikä blethooh myöskään toimi. Keväällä korjattiin gpsin toimimattomuus ohjelmiston uudelleen asennuksella. Se toimi silloin ja saattoivat myös wlan ja bluetooth olla vialla silloinkin en vain huomannut sitä silloin. Onko muilla ollut vastaava ongelmaa? Ja nyt toistuvasti.

Puhelimessa oli vikaa. Huollossa vaihtoivat emolevyn. Mutta mutta nyt on ongelmana mykäksi jäävät puhelut. Siis yhteys muodostuu mutta kumpikaan ei kuule mitään. Sekä vastaan otetut että itse soitetut. Näitä sattuu muutaman kerran viikossa. Vika korjaantuu kun käyttää virrat pois/päälle. Vein taas tänään huoltoon.

 

Joko olis kohtuullista vaatia uutta puhelinta ?

Vastaa