peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52997 Jäsentä
152259 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

SIM-lukituksen poistoUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎31-10-2018
Kirjoituksia: 1
1/2

SIM-lukituksen poisto

Minulla on vanha Samsung joka Soneraan aikaan on myyty SIM-lukittuna. Nyt haluaisin avata tuon lukituksen mutta ainakin verkon puolella asiakaspalvelu nosti kädet pystyyn näin vanhan laitteen kanssa, ei löytynyt laiterekisteristä. Mitenköhän tuon lukituksen saisi siis purettua?

Laitteen IMEI:****************************

 

Edit: Piilotettu IMEI-koodi //SaJoonas

0 tykkäystä
1 vastaus
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 2 802
2/2

Vs: SIM-lukituksen poisto

Hei @YksiKysymys ja tervetuloa Telian yhteisöön!

 

Ota yhteyttä Telian asiakaspalveluun vaikka tällä yhteydenottopyynnöllä https://www.telia.fi/asiakastuki/lomakkeet/yhteydenottopyynto?&path=1

ja kysy tuota lukituksen poistoa (laita laitteen imei-koodi selvitykseen mukaan).

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump
0 tykkäystä