Telia Recycled -kierrätyspuhelimet, toimiiko ne suomessa?


https://www.telia.fi/kauppa/puhelimet/kierratyspuhelimet

 

Kävin muutama kertaa juttelemassa Telia myyntipisteellä kierrätyspuhelimista ja ne esittelivät iPhone 6s mallia Telian omassa pakkauksessa. Kakkospuhelimiksi minä oli kuitenkin enemmän kiinnostunut kooltaan pienemmästä iPhone SE mallista. Tehtiin lopuksi ”verkkokauppatilaus” suoraan minulle ja Telia lähetti seuraavana päivänä iPhone SE 32 GB Space Grey puhelin IMEI numerolla **********63304.

 

Uteliasuudesta päätin tarkistaa tarkemmin kyseisen puhelimen tiedot. Applen mukaan puhelimen sarjanumero on *********TVK ja se on myyty uutena USA:ssa sekä testattu 10.12.2018.

 

Lisäksi löysin, että puhelin on todennäköisesti valmistettu 17.04.2018 ja on malliltaan A1662. iPhone SE mallit ovat yhteensä kolme, eli A1662 (USA), A1723 (Global) ja A1724 (China).

 

 

Entäs sitten? Noh, ainakin A1662 ei tue LTE B7 (2600 MHz) joten saattaa toimia huonommin kaupungeissa?


3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

Hei @FHfseA96lflA  ja mukava kun löysit meidät täältä Telia Yhteisöstä! Toivotan sinut lämpöisesti tervetulleeksi kanssamme keskustelemaan erilaisista asioista :smileyhappy:

 

Heititkin heti alkuun tiukan kysymyksen. Laitoin tästä selvityspyyntöä eteenpäin. Vastataan sinulle, kun saadaan faktaa pöytään. 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

@FHfseA96lflA  Asiaa selvitetään - kiitos tarkkaavaisuudestasi.

 

Jatkamme tosiaan taustalla vielä asian selvittelyä. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Se olisi kyllä suotavaa, että käytettynä myyty laite on omalle markkina-alueelle tarkoitettu. Toivottavasti asia selviää.

Vastaa