peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
54654 Jäsentä
155406 Kirjoitusta
Uusi käyttäjä, aloita täältä
^

Keskustele. Kerro kokemuksistasi. Ratko ongelmia. Testaile uusia makeita juttuja.

ALOITA HAUSTA

Etsimästäsi aiheesta voi löytyä jo valmiita keskusteluita tai artikkeleita. Jos ei, aloita uusi keskustelu.

HAKUUN

VERTAISTUKI

Yhteisössämme jäsenet ovat tähtiä. Törmäät nopeasti VIP-jäseniimme. Mukana on ajoittain myös telialaisia.

TUTUSTU

OLE AVULIAS

Paina peukkua hyville kommenteille. Merkitse ratkaisuksi vastaus, joka ratkaisi ongelmasi. Neuvo muita.

YHTEISÖN SÄÄNNÖT

Telia upgradeUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎14-01-2019
Kirjoituksia: 1
1/3

Telia upgrade

Telia Upgrade ja laitteiden saatavuus, jotta puhelinta voisi vaihtaa
 

Hei,

 

Olisin valmis vaihtamaan vuoden palvelleen iPhone X 256GB mallin iPhone XS Max 256Gb malliin, jos niitä olisi myymälässä saatavilla ja sopiva väri

Olen ollut Vantaan Jumbo-myymälässä jo muutaman kerran joulukuussa.Myymälä sai vasta myöhemmin vain tähtiharmaa malli.He ottivat nimensä, koska haluan kultaisen värin, mikä oli paikalla verkkokauppassa.Telia kauppojen saldon oli nollilla ja laitetta ei saa. Verkkokaupassa on saldoa ja sopiva väri, laitetta toimitetaan 1-2pv sisällä. Miksi laitetta ei saa tilattua liikkeeseen? Liikkeessä sanottiin, että he eivät saa tilata laitetta myymälää, jotta vaihdon voi tehdä. Miten tuon laitteen vaihdon voi sitten tehdä, kun myymälä ei voi tiltata Telian varastolla olevaa laitetta myymälään vaihtoa varten? Laitteen pitäisi olla myymälän hyllyssä, jotta vaihto voitaisiin tehdä. Miten tämä voi olla mahdollista.

 

Miten laitevaihto voidaan tehdä upgrade ohjelman puitteissa, kun myymälät eivät saa laitetta tilata ja myymälöiden saldot näyttää nollaa. Joten mielestäni Telia rikkoo tässä sopimusehtoja upgrade ohjelman osalta ja pettää asiakkaitaan.

 

Voisin siis tilata kyllä uuden upgrade laitteen verkkokaupasta, mutta kun vanhan laitteen saa palauttaa myymälään ja vaihto voidaan tehdä vain siellä.

 

Onko mitään tapaa miten voidaan tuollainen laite saada haluamaani myymälään, jotta voin suorittaa sopimuksen ehtojen mukaisen laitevaihdon.

 

Ja jos en saa nyt laitetta vaihtaa 12kk kohdalla Telian omien sisäisten asioiden vuoksi niin mielestäni Telia on korvausvelvollinen tässä kohtaa kaikesta siitä kustannuksesta joka syntyy tuon 12kk jälkeen, koska Telian toimien vuoksi en saa laitetta vaihdettua.

Tai tämä oli Telia ajattelua, että en voi muuttaa puhelinta koska ne peruuttivat Upgrade sopimimukse.

Kertokaa miten toimitaan  jotta saadaan asia hoidettua ja saan uuden mallin käyttööni sopimusehtojen mukaisesti.

 

Edit SaJoonas: Poistettu nimi tekstistä. Oman allekirjoituksen voi halutessaan lisätä sille varattuun allekirjoituskenttään.

 
0 tykkäystä
2 vastausta
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2017
Kirjoituksia: 217
2/3

Vs: Telia upgrade

Hei @MarkJ22 ja Tervetuloa Yhteisöön!

Myymälöihin toimitetaan laite-eriä säännöllisin väliajoin laitteen saatavuuden mukaan. Upgrade-vaihto on mahdollista tehdä ainoastaan Telia Kaupassa, koska laitteen kunto tarkistetaan ennen vaihdon tekemistä, jotta käytössä ollut laite ei ole viallinen.

 

Verkkokaupassa myynnissä olevia laitteita ei ole mahdollista erikseen tilata myymälään, joten laitevaihto voidaan siis tehdä ainoastaan silloin, kun uusi laite on saatavilla Telia Kaupasta.

 

Telia Upgrade-ohjelman uusmyynti lopetettiin 1.10.2018. Kaikki vanhat Upgrade-sopimukset toki pysyvät voimassa sopimuskauden loppuun ja asiakkailla on mahdollisuus vaihtaa laite uuteen nykyisten ehtojen mukaan. Vaihtohetkellä uuden laitteen sopimus voidaan edelleen solmia rahoitusta tai käteismaksua hyödyntämällä, mutta uusia Upgrade-sopimuksia ei enää ole mahdollista tehdä.

 

Kultainen iPhone XS Max 256 GB -puhelin näyttäisi löytyvän Itiksen Telia Kaupan hyllyssä, joten olisiko sinulla mahdollisuutta piipahtaa siellä? Hymiö Onnellinen


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎21-09-2018
Kirjoituksia: 88
3/3

Vs: Telia upgrade

Heippa @MarkJ22!

Varmistimme vielä tuota nykyistä ohjeistusta Upgraden osalta.

Eli nykyinen Telia Upgrade -sopimuksella oleva laite on mahdollista vaihtaa uuteen iPhoneen, mutta Uutta iPhonea ei saa kuitenkaan enää Upgrade-sopimuksella. Jos haluat vaihtaa nykyisen Upgrade-laitteesi uuteen iPhoneen niin voit tehdä tilauksen myös verkokaupasta. Kun sinulla on uusi puhelin käsissäsi niin mene Telia Kauppaan ja siellä tehdään hyvitys vanhasta laitteesta Upgrade-sopimuksen ehtojen mukaisesti. 


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä