peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52981 Jäsentä
152211 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Toivoton StorytelReaderUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎27-01-2019
Kirjoituksia: 2
1/3

Toivoton StorytelReader

Ostin Telian verkkokaupasta e-kirjanlukijan StorytelReader. Maksoi n. 100 €. Oikein kivan tuntuinen laite ja sopisi erityisen hyvin vanhukselle (84 v.). Siinä on selkeä teksti mustana valkoiselle. Mukana tuli lahjakortti 90 päiväksi vapaa lukuoikeus. Kivaa!

Melkoista temppuilua vaadittiin, mutta näytti lähtevän hyvin käyntiin. Sain aikaiseksi tilin sivuille www.storytel.com. Ja syötin lahjakortin koodinkin. Keräsin kosivulle omalle tililleni kirjahyllyn ja siihen pari kirjaa, e-kirjoja ja äänikirjoja.

Sitten vain lataamaan lukijaan ja nauttimaan. Äänikirjan lataus onnistui mutta e-kirjan ei sitten millään. Aina ilmoitus:"virhe 403".

Storytelin nettisivujen neuvojan mukaan minulla ei ole heillä tilausta! Mutta mielestäni olin sitäkin varten tarvittavat temput tehnyt,

Oulussa on Telian kauppa Limingantullin Prismassa. Onnistuin taiteilemaan itseni sinne ja sieltä löytyi mukava asiakasneuvoja. Yhdessä tulimme siihen tulokseen, että vika on StorytelReader laitteessa ja veyhkeen sai kauppaan jättää palautettavaksi kaikkine papereineen alkuperäisessä kotelossa.

 

Vaikka en ole vieläkään saanut rahojani takaisin tilasin innoissani uuden StorytelReaderin n- 100 €:n hintaan. Kivasti se tulikin lähisalessa olevaan pakettiautomaattiin! Mutta kun yritin ladata e-kirjaa niin SAMA VIRHE UUDELLA LAITTEELLA (virhe 403).

 

Storytelin ns. neuvoja valittaa, että minulla ei ole tilausta, Onnistuisikohan jos he poistaisivat turhan tilini ja voisin yrittää vielä kerran ikään kuin ihan eri henkilönä? Onko minulla toivoa?

0 tykkäystä
2 vastausta
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎27-01-2019
Kirjoituksia: 2
2/3

Vs: Toivoton StorytelReader

"Ahkeruus kovankin onnen voittaa!" Kun riittävän kauan eri tavoilla rämppäsin nettisivuja niin viimein säkällä löytyi oikea tie.  Piti olla vain niin kuin ei olisi koskaan ko. sivuista mitään tietänyt. On toki ymmärrettävää, että sivut on tehty ensisijaisesti muita palvelemaan kuin sinänsä varmasti harvinaisia StorytelReaderin ostajia.

Muuten hyvä, mutta yritin siis 2 kertaa eli ostin ja palautin kerran turhaan Readerin. Saa nähdä palautuuko minulle koskaan ekan ostoksen hintaa n. 100 € tai oliko se täsmälleen 99. Ainakin toisella kerralla maksoi yli 100. Ken elää hän näkee. Kirjoitin kyllä toiverikkaana tilini numeron palautuslomakkeelle.

0 tykkäystä
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 686
3/3

Vs: Toivoton StorytelReader

Moi @carolinawren ja tervetuloa Yhteisöön! Rahojen palauttamisessa saattaa joskus hieman kestää, mutta eiköhän ne sieltä tule tilillesi piakkoin. Jos haluat varmistaa asian, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Hyvä, että ongelma Storytel Readerin kanssa ratkesi Hymiö Onnellinen


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg