Uusi puhelin mietinnässä - suosituksia iPhone-fanille, joka miettii siirtymistä muihin merkkeihin?

  • 16 August 2018
  • 8 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Moi!

 

Mulla on ollut uuden puhelimen hankinta jo pidemmän aikaa mielessä, mutta en ole saanut vielä päätöstä aikaiseksi ja kaipaisin pikkasen apua sen tekemiseen.

 

Olen ollut tyytyväinen iPhonen käyttäjä siitä lähtien, kun sain ekan älypuhelimen käyttööni, oiskohan ollut iPhone3 joskus vuonna papu :smileyhappy: Nyt oon kuitenkin seuraillut mielenkiinnolla muitakin merkkejä jonkun aikaa ja ollut aika vaikuttunut joidenkin puhelinten kuvanlaadusta ja esim. ääniohjauksella toimivista jutuista. Sen tarkemmin en siinä kohtaa ole tajunnut kirjoitella noita merkkejä muistiin...

 

Tällä hetkellä käytössä on iPhone 6S Plus ja isoon näyttöön oon kyllä tykästynyt, joten semmonen olisi tulevassakin luurissa hyvä.

Millaisia kokemuksia teillä on muista merkeistä? Erityisesti kiinnostaa kuvanlaatu eri olosuhteissa, iso näyttö, ei turhia sovelluksia viemässä tilaa (joita ei saa poistettua).


8 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei @amazingwanda ja tervetuloa Telian yhteisöön!


 


Jos Android puhelimista kiinnostut niin voin suositella sinulle OnePlus 6 puhelinta, jossa on iso näyttö, hyvä kamera ja ei turhia sovelluksia.


Myös siirtyminen iPhonesta Androidiin on tehty helpoksi esim. : https://www.android.com/switch/


 


Täällä käyttökokemuksia OnePlus 6 puhelimesta : https://yhteiso.telia.fi/t5/Esittelyt-ja-kayttokokemukset/Kayttokokemukset-Oneplus-6/td-p/170226

Kunniamerkki +14

OnePlus 6:lle vahva suositus täältäkin, tuntuu olevan ainakin omaan makuun kaikki palikat kohdallaan.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

@kjns@  kirjoitti:

OnePlus 6:lle vahva suositus täältäkin, tuntuu olevan ainakin omaan makuun kaikki palikat kohdallaan.




Totta! Voin suositella itsekin. Kaikki tarvittavat ominaisuudet löytyvät tästä hinta-laatusuhteen puhelimesta. Oletko aiemmin käyttänyt Android-laitteita @amazingwanda? Vaikka et olisikaan, niin Android-käyttöjärjestelmä on helppokäyttöinen eikä OnePlus 6 -puhelin sisällä ns. ylimääräisiä sovelluksia. Kannattaa kurkata @kiisseli67 mainitsema linkki puhelimen käyttökokemusten palstalle :smileyhappy:

Kiitos kommenteista ja kokemuksista! En ole ennen käyttänyt mitään muita kuin iPhone ja myös Applen tabletti löytyy. Joten sen puolesta vähän jännittää tuo toiseen maailmaan siirtyminen.

 

Tarviipa ottaa ainakin tsekkaukseen toi OnePlus 6 kun niin vahvat suositukset tuli 🙂 Kiitos!

Kiinnostaa kyllä kuulla, onko jollain muilla muistakin puhelimista vielä suosituksia :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Jos et Applella enää halua jatkaa, niin Android-maailmasta hyvä vaihtoehto on tosiaan OnePlus 6. Lasien


Laite on nopea, ei jumita ja mielestäni selkeä käyttää. Kannattaa käydä vaikka liikkeessä tutustumassa eri laitteisiin ennen kuin tekee ostopäätöksen.

En oo sulkenut Applea pois yhtenä vaihtoehtona. Lähinnä kartoitan mitä muutakin voisi olla tarjolla :smileyvery-happy: ettei tule vaan sokeasti jatkettua samaa rataa kuin ennenkin. Täytyy käydä hypistelemässä noita kaupassa. :smileyhappy:

Piti tulla vielä kuittaamaan tänne, että päätin kuitenkin jatkaa Applella ja puhelimeksi valikoitui iPhone XR. Nyt innolla toimitusta oottelemaan! :smileyhappy: Kiitos kaikille kommenteista!

Vastaa