Xperia M5 kameran tarkennus ongelma

  • 27 August 2017
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Onko muita vielä joilla käytössä tämä puhelinmalli? Itselläni ongelmana on puhelimen kameran tarkennusongelma, jossa tarkennus lakkaa toimimasta videota kuvatessa? Ongelma poistuu hetkeksi puhelimen uudelleen käynnistyksessä, mutta ei joka kerta viitsisi käynnistää uudelleen kun haluaa videota kuvata. Onko tuo tarkennusongelma mallivika vaiko menisikö puhelin huoltoon?   Manuaalitarkennus toimii esim. Whatsappissa mutta saa sitä useamman kerran kohdistaa ennen kuin tarkennus pysähtyy oikeaan kohtaan. Liitteenä kuva miten videotilassa mitään tarkennusta ei tapahdu


4 kommenttia

Kunniamerkki +14

Ei ole ko. puhelinta mutta kyseistä ongelmaa siinä on ilmeisesti ollut. 

Onko resetoitu ja mahdolliset päivitykset asennettu? Jos tuo ei auta, niin huoltoon vaan jos takuuta on jäljellä vielä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Miehellä on käytössä tuo Sony Xperia M5 ja toisinaan on kyllä ollut tuota kameran tarkennusongelmaa varsinkin kuvia otettaessa.


Videoita ottaessa ei ole vielä ilmennyt moista. Tuo M5 on ostettu Gigantista (kun sitä ei enää ollut muualla myytävänä) ja siinä on uusimmat päivitykset, mitä on ollut saatavilla.


Varhaisimmissa M5:ssa oli paljon probleemaa aluksi ja lähes kaikki kävivät huollossa mutkan, jotkut montakin kertaa.

Joo itsellänikin uusimmat päivitykset. Kameran tarkennus onnistuu sormella painamalla kohteeseen johon haluaa tarkentaa. Tämän jälkeen lakkaakin videotarkennus ja vaatii uudelleen käynnistyksen ennen kuin videon tarkennus palautuu.

Kunniamerkki +14

Noin lähtökohtaisesti kuluttajalla on oikeus saada virheetön tuote myyjältä. Virheenkorjaamiseen tulee toki antaa mahdollisuus mutta kaupan purku sit viimekädessä. Jos laite ei toimi kuten on luvattu, kyseessä on viallinen tuote. Eu virhevastuu on 2v kuluttajan eduksi.

Vastaa