iPhone 5S temppuilee


En tiedä kuuluuko tää tähän palstaan, mutta mun ip5s alko yhtäkkiä temppuilee siten, että jos menen facee nii tää itestää menee kuviin ja kestää vähä aikaa et pääsen facee. No faces sit yritin kirjottaa hakuun, mutta tää sit päätti mennä siihe mis voi kirjottaa oman statuksen mikä onkaa. ja siis tää vaa sekoili kunnol ja välil meni kameraan, vaikka en painanu sitä jne. koitin sammuttaa puhelime mut ei se onnistunu, mut vähäajan päästä se lähti pois ja nyt on normaali. ja tää akku on kans aika huono. pitäskö ostaa uus?

Edit IlariJR: otsikko muokattu kuvaavammaksi ja siirretty keskustelu oikeaan paikkaan.


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei purkkaa!


 


Täällä on FB:n ohje tuolle ongelmalle : https://m.facebook.com/help/168738436521284?helpref=hc_fnav&refid=8


Tämä olisi ehkä ollut sopivampi palsta : https://yhteiso.telia.fi/t5/Puhelimet-tabletit-ja-muut/bd-p/laitteet , mutta ei se nyt niin vakavaa ole ;)

Moi @purkkaa ja tervetuloa Yhteisöön! Sovelluksen päivittäminen tai uudelleenasennus voisi auttaa. Jos puhelin temppuilee muutenkin, niin ns. soft resetiä kannattaa kokeilla. Tämä tapahtuu pitämällä koti- ja virtanäppäintä yhtä aikaa pohjassa n. 10 sekunnin ajan, kunnes Applen logo ilmestyy näytölle ja puhelin käynnistyy uudelleen. Jos sekään ei auta ja puhelin on hankittu meiltä, niin voit toimittaa sen huoltoon Telia myymälän kautta. Toki kyse on jo hieman vanhemmasta mallista eli uuden puhelimen hankkiminen ei varmastikaan ole huono vaihtoehto 🙂 Meidän valikoiman löydät täältä.

Vastaa