peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52099 Jäsentä
150359 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

laitevakuutusUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎05-10-2017
Kirjoituksia: 1
1/5

laitevakuutus

hei tilasin puhelimen telialta kun luvattiin laitevakuutus kaupan päälle 3 kk

olikin sattunut joku virhe puhelin tuli mutta ei laitevakuutusta

asiakaspalvelussa pahoiteltiin että oli tullut virhe mutta ei haluttu / viitsitty korjata virhettä

näinkö telia nykyään toimii

olen vaihtamassa operaattoria

0 tykkäystä
4 vastausta
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 644
2/5

Vs: laitevakuutus

Moi @tomkoivu! Tokihan virheet korjataan ja lupauksista tulee pitää kiinni. Osaatko sanoa tarkemmin millaisesta virheestä on kyse ja mitä asiakaspalvelusta sanoivat?


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎01-11-2018
Kirjoituksia: 6
3/5

Vs: laitevakuutus

Ihan silkkaa huijausta koko laitevakuutus, lupaillaan korvaavaa laitetta päivään pariin, itse nyt odotellut jo kaksi viikkoa uutta laitetta, kun aivan iskemätön uusi luurini särkyi saman tien kun sen sain, eikä edes soittopyyntöihin vastata tai mitään infoa tule milloin voisi odotella laitetta tilalle. Ja kaupassa kyllä uusia samanlaisia olisi pilvin pimein, sen kun laittaisi tulemaan, mutta ei kiinnosta teliaa pätkääkään.

0 tykkäystä
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎15-08-2018
Kirjoituksia: 56
4/5

Vs: laitevakuutus

@tomkoivu kerrotko vielä tarkemmin, että oliko käynyt niin ettei laitevakuutusta oltu tilattu puhelimen oston yhteydessä? 

 

@deeaa sinulla siis on laitevakutuus AIG:ltä? Siinä tapauksessa tulisi olla yhteydessä suoraan vakuutuksen myöntäjään, eli juurikin AIG:hen. Tässä yhteystiedot sinne, kohta Telia Laitevakuutus. Korvaavan laitteen toimittaa ja myöntää AIG. 

 

EDIT:

@deeaa löysin juuri jo aloittamasi keskustelun aiheesta. Oletkin ollut asiasta yhteydessä AIG:hen ja aiheesta on keskusteltu kanssasi täällä Yhteisössä. 


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎01-11-2018
Kirjoituksia: 6
5/5

Vs: laitevakuutus

Juu nyt olen taas jo kolmannen kerran yrittänyt AIG:lta saada jotain infoja milloin saattaisi korvaavan puhelimen saada.

 

Ilmeisesti homma menee sillä tavalla, että he eivät laita korvaavaa puhelinta ennen kuin joku toinen on jo samanlaisen luurin rikkonut ja se on korjattu, jotta voivat laittaa minulle sitten samanlaisen joka on jo valmiiksi korjattu, uutta eivät rupea hankkimaan vaikka luuri on käytännössä liki upouusi, särkyi päivä sen jälkeen kun vakuutus astui voimaankin.

 

Luulisi teliaakin kiinnostavan minkälaista skeidaa tuo "alihankkija" AIG tarjoaa. Jos lupaillaan että saa tilalle luurin päivässä parissa, paitsi että se tarkoittaakin ehkä paria viikkoa, ja vaikka kyseessä uusi luuri, niin tilalle saa sitten jonkun käytetyn ja kerran korjatun, ja väri voi olla mitä tahansa, tiedä vaikka huonomman saa tilalle, niin ei se ihan vastaa sitä kuvaa mitä Telian myymälässä palvelusta saa! Kuluttajana en voi tietää ettei palvelusta vastaakaan sen myyjä vaan joku mikälie firaabelifirma.

 

0 tykkäystä