peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53008 Jäsentä
152304 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

pelinäyttöjen liitäntäUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎22-11-2018
Kirjoituksia: 1
1/2

pelinäyttöjen liitäntä

Hei, tietäiskö joku, että onko tässä 31,5" LC32JG51 CURVED -pelinäytössä pleikka liitäntää?

0 tykkäystä
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 686
2/2

Vs: pelinäyttöjen liitäntä

Moi @AuriK ja tervetuloa Yhteisöön! Pleikkari yhdistetään pelinäyttöön perinteisellä HDMI:llä, joita löytyy tästä näytöstä kaksi kappaletta Hymiö Onnellinen Ei muuta kuin tilaus vetämään täältä.


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä