peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53008 Jäsentä
152304 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

puhelimen toimitusUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎28-11-2018
Kirjoituksia: 1
1/3

puhelimen toimitus

Kävin Telia kaupassa maanantaina 26.11 ja heillä ei ollut puhelinta saatavilla, joten tehtiin siellä tilaus maanantaina illalla. Tilauksen seuranta kertoo seuraavaa:

 

26.11.2018 klo 18:59Tilaus on käsittelyssä 
26.11.2018 klo 18:57

Tilaus on vastaanotettu

 

 

Tilausvahvistuksen mukaan tuosta pitäisi tulla sähköpostia missä on Postin seurantanumero. Yllättäen sitäpä ei ole näkynyt eikä tuo tilaus tuolla seurantasivulla ole edennyt mihinkään. Kun tiistaina illalla chattäsin aspan kanssa, tieto oli se että oli lähtenyt postiin aamulla ja pitäisi kuulemma pian tulla seurantanumerokin. Tänään soitin ja kysyin sitä niin vastaus oli sama että on toimitettu. No, eipä tuota seurantanumeroa vieläkään ole ja pikaisesti postin chätistä kysyessä ei heilläkään mitään tietoa ole paketista joka olisi minulle tulossa. Yleensä postilta tulee samantien tieto kun minulle osoitettu paketti on rekisteröitynyt postille eikä sitäkään ole näkynyt. Edellinen tilaus meni mallikkaasti ja seurannat näyttivät oikean tilanteen. Nyt ei siis tuon Telian oman seurannan mukaan laitetta ole toimitettu vaikka asiakaspalvelu muuta väittääkin? Luvattu 1-2 arkipäivää ei tässä tapauksessa taida kovin hyvin toteutua.

 

 

0 tykkäystä
2 vastausta
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-09-2018
Kirjoituksia: 96
2/3

Vs: puhelimen toimitus

Moi @jonez1 ja tervetuloa Yhteisöön!

 

Tilaukset otetaan saapumisjärjestyksessä vastaan ja käsitellään niin nopeasti kuin mahdollista. Black Weekendin ja Cyber Mondayn vuoksi joissain laitteissa toimitusaika voi olla hieman pidempi. Saat seurantakoodin heti kun se postilta muodostuu. Omaseuranta päivittyy myös heti kun posti on kirjannut lähetykselle koodin.


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä
Herrasmies
Herrasmies
Rekisteröitynyt: ‎26-05-2016
Kirjoituksia: 1 722
3/3

Vs: puhelimen toimitus

Kyllä sieltä varmasti alkaa piakkoin kuulumaan @jonez1! Puhelimien kohdalla saa varautua 7 arkipäivän toimitukseen viikonlopun ruuhkien jäljiltä.

 

 

Lisätiedot

https://www.telia.fi/asiakastuki/laskutus-ja-asiakkuus/tilaukset/tilaus

 

 

 

Viat ja häiriöt | ✆ Asiakaspalvelu | ⛹ Omat Sivut | ⛔ Mobiilivarmenne | ⚽ Telia TV | ♫ Spotify | ❤ Minun Telia | ⚪ Telia DOT

"Erehtyminen on inhimillistä, mutta asioiden perinpohjaiseen sotkemiseen tarvitaan tietokone." -Paul Ehrlich

0 tykkäystä