zyxel wah7706 ja nvp-palvelu toimii huonosti


Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +10

zyxel wah7706 ja nvp-palvelu.

 

minulla on tuo kyseisen reititin pakotetuna lte/4g-verkkoon. kun joku soittaa niin siitä tulee tekstari kun puhelut ei mene perille mutta kyseisessä laitteessa tekstarit on jotain sotkua ja tulee useasti. kyse siis nvp-tekstiviestistä. viimeisin firmware on ajettu sisään mutta epäilen enemmän wah7706 laitetta. normaalit tekstarit tulee perille.

 

osaako joku kertoa mistä kysymys.

 

(pika-kommentti: en suosittele wah7706 laitetta, tosin ei pidä tulkita että kilpailijoiden laitteet olisi automaattisesti parempia.)

https://www.zyxel.com/fi/fi/products_services/LTE-Portable-Router-WAH7706/


4 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

@lasselusseIlmeisesti käytät vain nettiyhteyteen kyseistä liittymääsi, silloin siitä voit ottaa NVP-palvelun pois, koska laite ei ymmärrä tekstiviestiä, mikä tästä kyseisestä palvelusta tulee.

 

Mikäli haluat ottaa kyseisen palvelun pois päältä, niin laita sms POISTA NVP numeroon 15007 (jos haluat takaisin palvelun niin KYTKE NVP samaiseen numeroon)

 
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +10

saahan nvp:n pois päältä mutta kun olisi myös tarvettakin. kysymys ei ollut miksi yleensä tekstarit tulee viallisina vaan miksi nvp tekstarit tulee viallisina mutta muut ei. minun tietojen mukaan nvp-tekstareissa ei ole teknisiä eroja muihin tekstareihin.

 

ehkäpä kysmys onkin, onko tuo reitittimen softa bugista vai onko sitten kuitenkin jotain telia puolella.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

@lasselusseJos laitat sim-kortin toiseen laitteeseen, niin todennäköisesti näin ei käy vai oletko jo testannut?  Mitä nämä normaalit tekstiviestit ovat?

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +10

joo toisissa laitteissa toimii nvp-viestit tosin zte peruspuhelin näytti viestit osittain muttei tullut moneen kertaan, se voi olla viestin näyttämisvika zte softassa. kyllä näyttää ongelma kohdistuvan nvp-tekstarit ja wah7706 mokkula yhdistelmään. en nyt muista tarkkaan mutta lasku-tekstarit olisi tulleet asiallisesti.

 

normaalilla tekstiviestillä tarkoitin että toisesta normaalista numerosta normaaliin numeroon. ne tulee perille mokkulan tapauksessa.

Vastaa