peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52049 Jäsentä
150208 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

zyxel wah7706 ja nvp-palvelu toimii huonostiKommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎24-03-2016
Kirjoituksia: 73
1/5

zyxel wah7706 ja nvp-palvelu toimii huonosti

zyxel wah7706 ja nvp-palvelu.

 

minulla on tuo kyseisen reititin pakotetuna lte/4g-verkkoon. kun joku soittaa niin siitä tulee tekstari kun puhelut ei mene perille mutta kyseisessä laitteessa tekstarit on jotain sotkua ja tulee useasti. kyse siis nvp-tekstiviestistä. viimeisin firmware on ajettu sisään mutta epäilen enemmän wah7706 laitetta. normaalit tekstarit tulee perille.

 

osaako joku kertoa mistä kysymys.

 

(pika-kommentti: en suosittele wah7706 laitetta, tosin ei pidä tulkita että kilpailijoiden laitteet olisi automaattisesti parempia.)

https://www.zyxel.com/fi/fi/products_services/LTE-Portable-Router-WAH7706/

0 tykkäystä
4 vastausta
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 306
2/5

Vs: zyxel wah7706 ja nvp-palvelu toimii huonosti

@lasselusseIlmeisesti käytät vain nettiyhteyteen kyseistä liittymääsi, silloin siitä voit ottaa NVP-palvelun pois, koska laite ei ymmärrä tekstiviestiä, mikä tästä kyseisestä palvelusta tulee.

 

Mikäli haluat ottaa kyseisen palvelun pois päältä, niin laita sms POISTA NVP numeroon 15007 (jos haluat takaisin palvelun niin KYTKE NVP samaiseen numeroon)

 
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎24-03-2016
Kirjoituksia: 73
3/5

Vs: zyxel wah7706 ja nvp-palvelu toimii huonosti

saahan nvp:n pois päältä mutta kun olisi myös tarvettakin. kysymys ei ollut miksi yleensä tekstarit tulee viallisina vaan miksi nvp tekstarit tulee viallisina mutta muut ei. minun tietojen mukaan nvp-tekstareissa ei ole teknisiä eroja muihin tekstareihin.

 

ehkäpä kysmys onkin, onko tuo reitittimen softa bugista vai onko sitten kuitenkin jotain telia puolella.

0 tykkäystä
Highlighted
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 306
4/5

Vs: zyxel wah7706 ja nvp-palvelu toimii huonosti

@lasselusseJos laitat sim-kortin toiseen laitteeseen, niin todennäköisesti näin ei käy vai oletko jo testannut?  Mitä nämä normaalit tekstiviestit ovat?

0 tykkäystä
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎24-03-2016
Kirjoituksia: 73
5/5

Vs: zyxel wah7706 ja nvp-palvelu toimii huonosti

joo toisissa laitteissa toimii nvp-viestit tosin zte peruspuhelin näytti viestit osittain muttei tullut moneen kertaan, se voi olla viestin näyttämisvika zte softassa. kyllä näyttää ongelma kohdistuvan nvp-tekstarit ja wah7706 mokkula yhdistelmään. en nyt muista tarkkaan mutta lasku-tekstarit olisi tulleet asiallisesti.

 

normaalilla tekstiviestillä tarkoitin että toisesta normaalista numerosta normaaliin numeroon. ne tulee perille mokkulan tapauksessa.

0 tykkäystä