peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
51988 Jäsentä
150035 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

IRC ulkomaillaHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎28-12-2017
Kirjoituksia: 1
1/2

IRC ulkomailla

Moi,

 

Olen lähdössä talvilomalla Teneriffalle ja muilta osin nettiin pääsy onkin selvää pässinlihaa, mutta entäs IRC? Olen aikaisemmin päässyt sisään irc.inet.fi -serverille Telian mobiiliyhteydellä ainakin Ruotsista ja Norjasta. Onnistuuko irkkaus tätä kautta muualtakin kuin Pohjoismaista?

0 tykkäystä
1 vastaus
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎23-03-2017
Kirjoituksia: 63
2/2

Vs: IRC ulkomailla

Tervetuloa Yhteisöön @vsaare Hymiö Onnellinen

 

Kyllä pitäisi IRC:in toimia normaalisti Teneriffallakin. Ei ole siis mitään estettä miksei toimisi.

0 tykkäystä