peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Mobiilinetti EspanjassaHighlighted
Talonpoika
Rekisteröitynyt: ‎19-01-2018
Kirjoituksia: 2
1/4

Mobiilinetti Espanjassa

Netti toimi OK aiemmin, mutta runsas viikko sitten se lakkasi toimimasta mobiiliverkon kautta. WiFi toimii OK. Olen tarkistanut kaikki asetukset useaan kertaan ja kaiken pitäisi olla kunnossa. Puhelin on Honor 7 Android 7.0. Vaimon Apple puhelin toimii normaalisti mobiiliverkossa.

0 tykkäystä
3 vastausta
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎14-01-2015
Kirjoituksia: 371
2/4

Vs: Mobiilinetti Espanjassa

Onko ongelma vain mobiilinetissä eli pystytkö soittamaan ja lähettämään tekstiviestejä normaalisti? Tee puhelimelle verkkoasetusten nollaus (vaihtelee puhelinmalleittain, yleensä Asetukset -> Yhteydet -> Matkapuhelinverkot -> Yhteyspisteiden nimet -> Palauta oletukset) ja käynnistä puhelin uudelleen. Kokeile myös tarvittaessa valita toinen verkko-operaattori manuaalisesti. Varmista myös Telia.fi:n liittymänhallinnasta, ettei liittymällä ole mitään estoja.

 

Jos näistäkään ei mikään auta, kokeile SIM-korttia vielä vaikkapa vaimosi puhelimessa.

Viestistä saa tykätä, jos se on hyvä, ja merkata ratkaisuksi, jos auttoi ongelmassasi. Hymiö Onnellinen Telia.fi -sivulla hallinnoit liittymiäsi ja palveluitasi milloin tahansa. Chat-yhteys asiakaspalveluumme 24/7

Talonpoika
Rekisteröitynyt: ‎19-01-2018
Kirjoituksia: 2
3/4

Vs: Mobiilinetti Espanjassa

Kiitos avusta. Verkkoasetusten nollaus ja uudelleen käynnistys auttoivat.

Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 489
4/4

Vs: Mobiilinetti Espanjassa


Roope99 kirjoitti:

Kiitos avusta. Verkkoasetusten nollaus ja uudelleen käynnistys auttoivat.


Hieno juttu että tuo auttoi. Ja kiitos että tulit sen tänne vielä kertomaan Hymiö Onnellinen Verkkoasetusten nollausta kannattaa kokeilla aina jos puhelin hidastelee tai jumii. Yleensä se auttaa jos verkossa ei yleistä ongelmaa ole.

Tykkäsitkö? Paina peukkua! | Hyväksy viesti ratkaisuksi jos asia ratkesi tällä. | Apua saat myös Telia.fi -sivuilta.0 tykkäystä