Reissupaketin tilaaminen ei onnistu

  • 10 February 2018
  • 2 kommenttia
  • 144 katselukertaa

Onpas tässä nyt mukava tilanne. Huomenna reissuun Yhdysvaltoihin, koitin tilata Reissupaketti-palvelua, tuli ilmoitus että tilaus epäonnistui, liittymälläsi ei voi tilata lisäpalveluja. Koitin Telian nettisivuilta päästä muuttamaan tilannetta, aloitin yrityksellä luoda käyttäjätunnuksen Telian palveluun verkkopankkitunnuksilla, herjasi vain että tunnuksen voi tehdä vain liittymän omistaja, joka kyllä olen. Alareunassa mainostetaan kivasti asiakaspalveluchatia (Palvelemme sinua chatissa ympäri vuorokauden), josta voisi kysellä kaikkea apua heti kun on kirjautunut sisään. Varmaan tätäkin tilannettani saisi tuolla chatissa hoidettua, kun sinne asti vaan pääsisi. Varmaan tähän ainut ratkaisu olisi mennä Telia-kauppaan tai soittaa aspaan, molemmat vaan juuri nyt mahdottomia näin lauantai-iltana ja aamupäivällä pitäisi lähteä reissuun. 12,50e/mt ei oikein innosta vaihtoehdoksi, reissupaketti olisi kiva saada. 

Edit IlariJR: otsikko muokattu kuvaavammaksi.


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei @j1993t ja tervetuloa Telian yhteisöön!


En tiedä tavoittaako tämä viesti sinua nyt, mutta yritetään.


Joskus jos liittymän omistajanvaihdos on sattunut vasta niin se ei välttämättä päivity heti liittymän tietoihin.


Nyt ehdotan pikaratkaisuksi amerikanreissulle että hankit sieltä paikallisen prepaid liittymän tai sitten käytät wifiä missä vain on mahdollista käyttää (hotelli, kahvilat jne.)


Onneksi Telian liittymissä pitäisi olla 62 euron käyttökatto laskutuskaudella eli ellet ole muuttanut tuota rajaa niin tuohon pitäisi jäädä laskun summa netin osalta jos joudut käyttämään mobiilidataa siellä.


Hieman viimetippaan jäi kyllä tämä liittymän päivitys reissukuntoon, mutta toivottavasti tulee mukava reissu kaikesta huolimatta :)

Moi @j1993t! Voit tilata reissupaketin Yhdysvaltoihin myös tekstiviestillä lähettämällä viestin TILAA REISSU5 numeroon 15400. Lisätietoja täällä.

Tuosta kirjautumisongelmasta kannattaa ottaa yhteyttä meihin päin. Voit esimerkiksi jättää yhteydenottopyynnön sivuiltamme löytyvän lomakkeen kautta :)

Vastaa