Yhteysongelmat Espanjassa

  • 26 August 2017
  • 3 kommenttia
  • 12 katselukertaa

Olimme lomalla Espanjassa Torremolinoksessa, ja puhelinyhteydet olivat todella huonot. Itseasiassa ne toimivat lähes ainoastaan hotellilla ja sielläkin satunnaisesti. Olimme koko matkan ajan ihan kaupunkialueilla, emme missään syrjäkylillä. Kun yritin soittaa esim. miehelleni, joka oli myös samassa paikassa, tuli ilmoitus ehdollinen soitonsiirto käynnissä, ja puhelin ei soittanut eteenpäin. Viestit kulkivat myös todella hitaasti. olin todella pahalla päällä, kun yritin soittaa matkaoppaalle, ja puhelin ei toiminut!! Aioin sanoa liittymät välittömästi irti, mutta vielä kuitenkin ovat.. Huippu oli kun saavuimme Suomeen, sain tekstiviestin jossa toivotettiin tervetulleeksi Espanjaan. Tämä sama viesti tosin tuli myös Espanjaan mennessä. Ei ollut turvaa puhelimesta matkalla. Aiemmin pari vuotta sitten Turkin matkalla puhelin toimi. Miten on tämä on mahdollista`?

EDIT VilleVent 23.10.2017, otsikkoa muokattu


3 kommenttia

Moi! ja tervetuloa Telia Yhteisöön. :)

 

Olikohan tuolla muita matkakumppaneita, kenellä oli Telian liittymät, ja toimiko heillä yhteydet normaalisti? Entä satuitko kokeilemaan auttaako puhelimen uudelleenkäynnistäminen yhteysongelmiin?

 

Yleisenä vinkkinä ulkomaankäyttöön sanottakoon, että jos yhteysongelmia on, niin ensimmäisenä kannattaa käynnistää puhelin uudelleen ja jos yhteys toimii jollain tasolla, mutta ei hyvin, niin kannattaa kokeilla toista paikallista operaattoria. Puhelimen matkapuhelinverkkoasetuksista löytyy kohta, josta etsiä käytössä olevia operaattoreita. Näitä kannattaa testata, koska niinkuin Suomessakin, niin eri operaattorit toimii eri paikoissa eri tavalla. :)

Movistar tulee automaattisesti. Tuleeko ylimääräistä laskua jos toisen operaattorin valitsee?

Hinnoittelu pysyy täysin samana, vaikka itse valitsisikin toisen operaattorin. Ei tarvitse olla siis sen osalta huolissaan. :smileyhappy:



@Marlee1955 kirjoitti:

Movistar tulee automaattisesti. Tuleeko ylimääräistä laskua jos toisen operaattorin valitsee?




 

Vastaa