ZTE MF910 ulkomailla

  • 2 August 2016
  • 6 kommenttia
  • 19 katselukertaa

Hei

 

Tietäisikö kukaan toimiiko kyseinen laite ihan out of the box Espanjassa sikäläisellä 4G prepaid kortilla?

 

Lisäksi sellaista kyselisin, että joudunko muuttelemaan jotain asetuksia iPhonessani jotta se Sopiva L paketin 300Mt eurooppadata olisi käytössäni?

 

Kiitos etukäteen vastaajille!


6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei Cyraxor ja tervetuloa Klaaniin!


 


Vaikka ZTE MF910 reititin on operaattorivapaa niin siitä sanotaan näin : Toimii kaikkien Suomalaisten operaattoreiden SIM-korteilla.


Joten ei ehkä toimi espanjalaisella prepaidilla.


 


iPhonen asetuksista ulkomailla : http://klaani.sonera.fi/t5/Blogi/Ulkomaanmatka-ja-mobiilinetti-tsekkaa-puhelimen-asetukset/ba-p/102120 eli noilla iPhonen asetuksilla pitäisi eurooppadata 300Mt olla käytössäsi, kun sinulla on Sopiva L paketti.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

 vastailikin jo hyvin tähän kysymykseen. Lisäisin kuitenkin vielä tuohon reitittimeen liittyen. Kyselin tätä teknisen asiakaspalvelun väeltä ja tuo kyseinen reititin pitäisi toimia lähes kaikkien Eurooppalaisten operaattorien korteilla. Mikäli kävisi niin, että tulee ongelmaa ja laite kyselee purkukoodia niin meidän asiakaspalvelu pystyy auttamaan asiassa. Voit esimerkiksi laittaa privaattiviestiä Facebookissa tai Twitterissä jolloin homma hoituu :)

Kiitos tosiaan vastaajille.. unohdin kokonaan että olin laittanut tänne kysymyksen :smileysurprised:

 

Otan tuon vehkeen mukaan ja toivotaan että pelittää.. jos ei muuten niin kännyyn prepaidi kiinni ja oman yhteyspisteen kautta jonkinlainen wifi pystyyn.  

 

 

 Moi. Olen nyt Teneriffalla. Päätelaitteenikytkeytyy ZTE-MF910-reitittimeeni. Reititin hakeutuu Movistarin verkkoon pian. Päätelaitteeseeni ilmestyy selaimen sivu, joka pyytää loggautumaan sivustolle: 198.168.32.1 Mikähän lie sivusto. Yritin ZTE-laitteeni tunnusta. Ei toiminut.

 

TELIA. MISSÄ SE SIMPPELI OHJE?

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

@Vanis Kyseisen laitteen käyttöohjeet ovat poistuneet tässä jostakin syystä. Olen laittanut eteenpäin infoa, että saataisiin ne sinne takaisin.

 

Ohjeistani löysin, että laitteessa itsessään on tarra ja siinä tuo samainen ip-osoite? Salasana on edelleen admin. Sivuston kautta pääset katsomaan, että onhan laitteessa asetuksissa roaming sallittuna. Onnistuuko?

Kiitos vastauksestasi. Nythän se toimii. Annoit oikeat ohjeet. Perheemme neropatitkin menivät lankaan tuota "kaksinkertaista" kirjautumista hoksaamatta. Ja nyt saimme nuo Netflixin suomenkieliset tekstityksetkin!

Vastaa