peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
143429 Kirjoitusta
49110 Jäsentä
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ


Highlighted
Talonpoika
Rekisteröitynyt: ‎11-07-2017
Kirjoituksia: 2
1/3

matkalla

Hei. Olen nyt arlandan lentokentälllä ja minulla on telia liittymä. Haluan vielä varmistaa, että eihän tule lisämaksua, jos käytän nettiä? Tekstari tuli ja siinä sanottiin että olis rajaton netin käyttö. Olisin halunnut tämän varmistaa jostain, mutta kun minnekään ei voi soittaa ja kysyä! Laitoin puhelimestani jonkin dataasetuksen päälle jotta netti alkoi toimia, eikai siitä nyt tule lisämaksua? Onko täällä telian porukkaa vastailemassa vai ketä? Kamalaa kun ei voi soittaa suoraan minnekkään!

0 tykkäystä
2 vastausta
VIP
Rekisteröitynyt: ‎21-02-2015
Kirjoituksia: 1 214
2/3

Vs: matkalla

Ei tule lisämaksua jos on uuden tarjooman mukainen liittymä. https://www.telia.fi/matkalla/hinnat

Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 612
3/3

Vs: matkalla

Juuri näin kuten @tilasto tuossa mainitsikin. Eli jos liittymäsi on uuden tarjooman mukainen, voi nettiä käyttää koko pohjola - Baltia alueella huoletta. Ja jos saamassasi viestissä lukee että voit käyttää nettiä rajattomasti, silloin se on noin. Mukavaa reissua jos vielä olet matkoilla Hymiö Onnellinen


Tykkäsitkö? Paina peukkua! | Hyväksy viesti ratkaisuksi jos asia ratkesi tällä. | Apua saat myös Telia.fi -sivuilta.0 tykkäystä