peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52604 Jäsentä
151423 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

netti euroopassaHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎01-05-2018
Kirjoituksia: 2
1/2

netti euroopassa

Olisko joku joka osaisi selkeästi neuvoa ohjeistusta seuraavaan asiaan. Pojan puhelimen netti ei toimi nyt englannin reissulla. Verkko ei toimi ja puhelin sanoo että verkko on roaming tilassa. Mitä pitää tehdä?

 

0 tykkäystä
1 vastaus
Data-jehu 2019
Data-jehu 2019
Rekisteröitynyt: ‎26-12-2013
Kirjoituksia: 4 336
2/2

Vs: netti euroopassa

Puhelimessa tulee ottaa käyttöön Data Roaming-asetus käyttöön ulkomailla. Oletuksena se on pois käytöstä. Riippuen puhelinmallista miten tämä tapahtuu. Tarkistathan puhelinvalmistajan käyttöohjeesta miten tämä tapahtuu tällä kyseisellä puhelinmallilla.

 

Myös tulee tarkistaa Omilla sivuilla tai Minun Telia-sovelluksella onko liittymässä roaming-estoja asetettu.

 

--

 

On normaalia että puhelin kertoo että on roaming-tilassa kun puhelin ei ole omassa verkossa. Tarkemmin en pysty ohjeistamaan tuntematta puhelinmallia. Huomaathan ulkomailla että liittymät sisältävät tietyn määrä dataa, että kannattaa varmistaa ettei käytä yli sopimuksessa olevaa rajaa tai voi lasku olla suuri. Tarkistathan tämä liittymän tiedoista.

 

--

 

Roaming ohjeita täälä: https://www.telia.fi/asiakastuki/liittymat/ulkomailla/puhelimen-asetukset-ulkomailla

Onko heikko matkapuhelimen kuuluvuus? Mittaa matkapuhelinverkon kuuluvuuksia Cellmapper-sovelluksella, saatavilla täältä ja ohje . Uusi kartta täältä BETA:na