4G Takkuilee jälleen

  • 16 December 2017
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Onkohan Lahdessa Metsä - Pietilän nurkilla jotai häiriötä tukiasemissa, viimeksi kun kirjoitin hitaasta netistä meni muutama viikko ja nopeudet nousi 5 megan paikkeilta 10 - 20 megan väliin, missä on pysynyt 15.12 asti aika vakituisesti. Nyt taas nopeudet tippuneet 10 megan nurkille. Olisi mukavaa jos jotenkin noita nopeuksia saisi parannettua tämän vuosituhannen puolelle on kuitenkin tätä määräaikais sopimusta jäljellä päälle vuosi.


4 kommenttia

Onko nopeus mitattu langattomasti vai kaapelin kanssa? Onko sinulla mikä laite, ja onhan mittaus tehty niin, että vain se laite on netissä missä mittauksen teet? Kuulostaa, että siellä olisi ruuhkaa? Onko tämä nopeus ympäri vuorokauden?

 

4G:n alin sallittu nopeus on 5M, ja kaikki siitä ylöspäin on vain plussaa.

 

Esim. Jos sinulla on 100M 4G on sen vaihteluväli 5M-100M, 5M alle menevät nopeudet on jo vikatilanne.

 

Kaapelin kanssa on nopeustestit tehty, 1800 Mhz ja 2100 Mhz kokeiltu. Tietokone on ainoa laite mikä on yhdistetty modeemiin. Modeemina toimii Huawei B525-23s. Alla tänään otettuja nopeusia.

Näkemättä itse tilannetta, vaikuttaa että ruuhkainen alue on. Mikäli resetti tehty sekä päivityskin laitteella on kohdillaan.

Kaikki on joo modeemissa kohdillaan, voipi olla että on ruuhkaista aluetta kun tässä on ollut ongelmia pidemmän aikaa. Kai se täytyy ottaa maanantaina asiakaspalveluun yhteyttä jos saisi sopimuksen vaikka purettua kun eivät saa nopeuksia pysymään vaihteluvälissä mitenkään vaikka on luvattu uutta tukiasemaa ihan tohon tien toiselle puolelle jo kesällä mutta eipä näy vieläkään olevan tulleen.

Vastaa