4G mokkulalla korkea pingi.

  • 9 October 2015
  • 4 kommenttia
  • 29 katselukertaa

Terve.

Alkanut reistailemaan tämä  Huawei E3276 4G mokkula. Pelatessa pingi piikkailee johonkin 500-800 ja saattaa laskea vähän hetken kuluttua normaaliksi 70-80 ja sitten taas sama juttu.. Tuntuu ettei jaksa edes youtube videoita pyörittää. Välillä alkaa bufferoimaan kesken videon tai jos katsoo livestreamia. Täydet tolpat on aina ja myös 4G verkossa, sieltä se ei ikinä putoa näiden piikkailujen aikana.

 

 

Speedtestistä ainakin nyt tulee hyviä lukemia mutta mihin vain peliin menee, niin pingi kyllä nousee / tulee ihme viiveitä. http://www.speedtest.net/result/4730755081.png

 

Nyt downloadi näytti olevan lähelle 20 MB , mutta esim eilen illalla näytti 1,6 MB vain. Ei ole väliä onko päivä vai ilta niin silti piikkailee toi pingi.

 

EDIT: Ja mitään ohjelmia ei ole päällä joka veisi kaistaa jne. Että siittä ei ainakaan johdu. Olen myös ainut joka käyttää tätä nettiä.


4 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Pingien heittely ei varmaan johdu sinun käytöstä mutta jos saman tukiaseman alueella esimerkiksi toinen käyttäjä lataa tiedostoa niin se näkyy myös sinun yhteydelläsi esimerkiksi pingin muutoksena. 


 


Lisäksi ping voi heitellä missä kohtaa tahansa, eli heitteleekö jo kotiverkossa normaalissa käytössä. 

Eipä ole ennen heitellyt tämän pingi, joku noin 2 viikkoa sitten alkanut.. Normaalissa käytössä huomaa vain kun katsoo livestreamia/youtubesta jotain ja jos selailukin tökkii.

 

Voisin lisätä että yks kerta ei päässyt mihinkään sivuille, tuli niitä '' dns_probe__finished_bad_config , no_internet '' virheilmoituksia, sillon kyllä tökki urakalla. Tiedä sitä mistä nuo johtuivat mutta piti flushata dns ja vaikka mitä muuta kun ei heti lähtenyt toimimaan. Tuskinpa vaikuttaa nuo DNS asetukset kun piti tällöin yrittää 8.8.8.8 ja 8.8.4.4 , jos lähtisi toimimaan. Nyt tosin ei ole mitään noissa koska hakee automaattisesti IP:n ja DNS.

 

 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Omat laitteissa varmana vikaa ei ole niin laita vain vikailmoitusta Omilta sivuilta...


 


Hyvä olisi jättää ping taustalle pyörimään komentokehoiteessa, komento ping -t 8.8.8.8 niin näet sitten kuinka se ping hyppii ylös ja alas...

Mulla aivan sama vika samassa mokkulassa, noin 2 viikkoa sitten netti hidastui ihan hirveästi ja ping hyppii yli 300 noin joka viides sekunti.. Onneksi tulee pian taloyhtiön netti ja pääsen eroon tästä mokkulasta.

Vastaa