Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64391
Kirjoituksia 175109

4G nopeus tippunut MikkelissäHighlighted

4G nopeus tippunut Mikkelissä

Vakiokalustoa
Viestejä 111 kpl

4G nopeus tippunut Mikkelissä

1/4

Mikä olisi syynä että 4g nopeus on tippunut tommosesta 40mbit/s surkeaan 2-5mbit/s.

Onko muilla täällä asuvilla tätä ongelmaa?

 

Screenshot_20180805-182531.png

 

 

Tossa jotain nopeuksia.

0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted

Vakiokalustoa
Viestejä 111 kpl

2/4

Kuuluvuuskartta näyttää että olisi hyvä netti mutta joku 4g+ ei saatavilla

0 tykkäystä
Highlighted

Velho
Velho
Viestejä 2 395 kpl

3/4

4G+ tarkoitaa sitä, että aluetta palveleva tukiasema lähettäisi kahta eri 4G LTE -taajuutta samanaikaisesti ja jos sinulla on puhelin tai muu päätelaite, jossa on tuki kahden tai useamman taajuuden yhdistämiselle, on yhteysnopeus pääsääntöisesti nopeampi kuin vain yhtä taajuutta käyttävällä laitteella.

 

4G:n hidastuminen ajan kanssa on yleensä seurausta käyttäjämäärän lisääntymisestä, metsän kasvusta tai olosuhteiden muutoksesta kuten rakennustöistä. Nopeasti alkava hitaus on yleensä päätelaitteen tai tukiaseman viasta, yleisötapahtumasta, rakennustyömaasta (tukari pois päältä) tai jostain muusta syystä aiheutuvaa.

 

Lähtisin nyt selvittelemään asiaa sillä, että tekisin hitaudesta Telialle häiriöilmoituksen kirjautumalla telia.fi ja menemällä omiin asiakastietoihin ja edelleen sieltä liittymän tietoihin. Siten voisivat Telialla selvitellä, että onko verkossa vikaa ja mikä tuon heikentyneen palvelun aiheuttaa. Sen myötä sitten puntaroisin, onko Telialla tulossa parannusta verkoon vai onko tilanne pysymässä samanlaisena. Jos parannusta ei ole tulossa, niin harkitsisin kokeilemaan, mitä muiden operaattoreiden nettiyhteydet pystyvät tarjoamaan.Sen jälkeen tekisin ratkaisun, että minkä operaattorin asiakkaana jatkaisin. Tietenkin kannattaa antaa Telialle mahdollisuus korjata hidastelu, mutta jos nopeaa korjausta ei ole luvassa, niin asiakkaan kannalta vaivattominta ja edullisinta voi olla operaattorin vaihtaminen toiseen. Mobiiliverkon yhteys on valittava sen mukaan, mikä milloinkin parhaiten toimii.

Highlighted

Telialainen
Viestejä 733 kpl

4/4

@tch41@Purnipsi´n vastaukseen ei mitään lisättävää ole, eli kertakaikkisen hieno kommentti ja juuri näin eli meihin yhteyttä niin tutkitaan asia tarkemmin. Mikkelin alueella on todella paljon 4G-tukiasemia ja ei pysty näillä olemassaolevilla tiedoilla antamaan tarkempaa vastausta.

Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.