4G-yhteys toimii huonosti

  • 30 March 2021
  • 3 kommenttia
  • 6 katselukertaa

Hei. Onko muilla jaettuna netti pelkästään sellaisella reititimellä, jossa on vain kortti?? Miten on toiminut? Meillä on kiinteä laajakaista purettu ja nyt on reititin simkortilla ja tuntuu tökkivän aika pahasti ja kuvan laatu on aika huono. Olisi mielenkiintoista kuulla kokemuksia.

Edit SaJoonas: muokattu otsikkoa


3 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Moikka @Mariaana ja tervetuloa Yhteisöön 🙂>

Yhteyden toimimattomuuteen voi vaikuttaa useampikin seikka. Tapahtuuko yhteyden tökkimistä tiettyinä kellonaikoina vai onko se jatkuvaa? Jos syötät osoitteesi kuuluvuuskarttaan, niin miltä alueesi kuuluvuus näyttää kartan mukaan? Reititintä voi myös kokeilla sijoittaa asunnossa eri paikkaan ja katsoa onko sillä vaikutusta yhteyden toimivuuteen. Joskus tukiasema voi olla suunnattu siten, että esimerkiksi talon toisella puolella yhteys on heikko, mutta toisella puolella toimii moitteettomasti. Minkälaisia tuloksia saat nopeustestillä ja katsotko jotain tiettyä suoratoistopalvelua, kun kerroit kuvanlaadun olevan heikko?

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +5

Kannattaa ensin kokeilla @SaJoonas ehdottamia asioita. Jos Telia ei toimi, niin kilpailija voi toimia. Prepaid-liittymällä voit testata toisen operaattorin toimintaa. Niitä saa R-Kioskeilta ja K-kaupoista. Jos asut Yhteisverkon alueella kannattaa DNA ja Moi unohtaa. 

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +7

Onko kiinteä laajakaista kuinka vasta purettu, tuliko tämä uusi yhteys korvaavana? HMV-operaattorin pitää tarjota korvaava yhteys, eli paikkakunta helpottaisi paljon ja samalla paikalliset voivat kertoa omista kokemuksistaan tai voidaan cellmapperista katsoa.

 

Langaton on langaton, eli toimii joissainpaikoin hyvin tai huonosti. 3G pakotusta kannattaa myös koittaa. 

Vastaa