Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Kimpet
Uusi keskustelija
  • 0 custom-general.kudos
  • 5 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

4g

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Sen verran hankala tilanne meillä osoitteessa Halmekarinkuja 47400 Kausala että 4g yhteys on todella surkea!Omalla ipadilla vaihtelee kokoajan gprs,3g ja LTE:n välillä olet sisällä tai ulkona.En kyllä haluaisi maksaa mokomista liittymistä mitä meillä on jos ne ei toimi kunnolla.Varmaan jokin lisäantenni helpottais mutta eikös se ole palvelun tarjoajan ongelma?Oma ongelma on kenen palveluja käytän.

 

 

Edir Ramaria: tarkka osoite pois.

2 vastausta
kiisseli67
Kunniajäsen
  • 2666 custom-general.kudos
  • 4207 custom-general.replies
  • 340 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

@Kimpet kirjoitti:

Sen verran hankala tilanne meillä osoitteessa Halmekarinkuja 16 47400 Kausala että 4g yhteys on todella surkea!Omalla ipadilla vaihtelee kokoajan gprs,3g ja LTE:n välillä olet sisällä tai ulkona.En kyllä haluaisi maksaa mokomista liittymistä mitä meillä on jos ne ei toimi kunnolla.Varmaan jokin lisäantenni helpottais mutta eikös se ole palvelun tarjoajan ongelma?Oma ongelma on kenen palveluja käytän.


Hei Kimpet ja tervetuloa klaaniin! Tarkkoja osoitetietoja ei kannata tänne klaaniin laittaa kaikkien nähtäville. Minkälaisella tekniikalla 4G on toteutettuna? Onko sinulla sim-kortti iPadissa vai onko onko sinulla 4G-modeemi/mokkula?

 

 

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump
olkitu
Kunniajäsen
  • 744 custom-general.kudos
  • 4527 custom-general.replies
  • 127 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

@Kimpet Oletpa vähän katveessa tosiaan tukiasemasta. Eli täälä näet missä tukiasema on: http://www.cellmapper.net/map?MCC=244&MNC=91&type=LTE&latitude=60.88623144430897&longitude=26.320526... (142177)

 

Voisin sanoa että tuo Elisan 4G ainakin toimisi paremmin kun tukiasema on lähempänä. DNA:sta ei ole tietoa kun kukaan ei ole kartoittanut sitä Cellmapperiin. Androidillahan sen voi tehdä kätevästi ja täältä löytyy ohjeet: https://www.taisto.org/Cellmapper

 

Eli hankkisin Elisan SIM kortin, esim prepaid ja kokeilisin toimisiko se paremmin.  Ei oo pakko maksaa liittymästä, äänestä jaloillasi 🙂 , mutta eipä operaattoria yhden asiakkaan ongelmat paljon kiinnosta kun asiakaskunta on laaja ja sitä verkkoa pitää parantaa monessa muussakin paikassa. Oikeasti, luuletko että palveluntarjoajaa haittaa jos yhteytesi pätkii?

 

Palveluntarjoajalla tarkoitan Elisa, DNA ja Sonera sekä muita operaattoreita... En yksistään Soneraa siis.

Onko heikko matkapuhelimen kuuluvuus? Mittaa matkapuhelinverkon kuuluvuuksia Cellmapper-sovelluksella, saatavilla täältä ja ohje .