Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Newer
Uusi keskustelija
  • 0 custom-general.kudos
  • 11 custom-general.replies
  • 1 custom-general.solutions

5G nopeus putoaa 10 osaan siitä mikä sen on normaalisti

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Olen huomannut että noin 10h jälkeen 5g nopeus tipuu noin 930 --> 93mbps nopeus ja yhteyden tiedot.

11366831477.pngCapture.PNG

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

11366861929.pngCapture1.PNG

Uudellen käynnistyksen jälkeen, ongelma ei ole korjaantunut.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11366977453.pngCapture 5g toimii.PNG

Tehdas asetuksiin palauttaminen korjaa ongelma, mutta todennäköisesti huomenna nopeus on tippunut taas 10 osaan alkuperäisestä. Tätä on jatkunut yli viikon mitä olen huomannut. 

Alkaa kyllä tuntua että olen beta testaaja tässä 5g:sä, koko ajan pitää tehdä jotain hieno säätöä että saa laiteen edes toimimaan.

4 vastausta
Newer
Uusi keskustelija
  • 0 custom-general.kudos
  • 11 custom-general.replies
  • 1 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

11367597012.png

Menni semmoset 2h ja nopeus tippu... Alkaa olemaan todella ärsyttävää.

PiaJo
Telialainen
Telialainen
  • 209 custom-general.kudos
  • 869 custom-general.replies
  • 67 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Olisimme tästä hyvin kiinnostuneita @Newer Häiriöilmoitusten puolelta. Pystytkö testaamaan toisella laitteella samaan aikaan? Oletko ollut Häiriöilmoituksiin jo yhteydessä tästä? 

Newer
Uusi keskustelija
  • 0 custom-general.kudos
  • 11 custom-general.replies
  • 1 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Uskon että olen saanut ongelman ratkaistua. WIndows oli jossain vaiheessa laittanut verkon julkiseksi verkoksi. Kuin windowsissa laitoin verkon yksityiseksi, niin ongelmaan ei ole esiintynyt. noin 4 päivään.

En kyllä ymmärä miten tämä ratkaisi tämän ongelma tai edes johtaisi ongelma syntyyn?

34214324234234234234.PNG

Laitoin routeriin myös staattisen ip. Yrittäessäni diagnosoida ongelmaa. Mutta en usko että tällä on suurta vaikutusta koska testasin yhdistää ZTE 5g modeemin suoraan koneeseen ja ongelma jatkui.

Jos ongelma esintyy tulevaisuudeesa uudestaan niin testaan muita laitteita. Mutta tälle hetkellä kuin kaikki toimii ja olen skeptinen mikä oikeasti korjasi ongelman en uskalla alkaa säätämään enempää.

MikaelMu
Telialainen
Telialainen
  • 110 custom-general.kudos
  • 500 custom-general.replies
  • 41 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Tästä olisi hyvä ottaa yhteyttä meille mikäli tämä vielä jatkuu. Päästään tutkimaan tarkemmin mikä tuon voisi aiheuttaa. Varsinkin kun sitä ilmenee myös tuolla suoralla verkkokaapelikytkennällä. Silloin tuo hidastelu ei jää pelkästään siihen langattoman verkon puolelle.