peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52569 Jäsentä
151314 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

APN name for GPRS Telia prepaidUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2018
Kirjoituksia: 1
1/2

APN name for GPRS Telia prepaid

Hello,

 

I am use Telia prepaid SIM for implementing IOT device which use GPRS connection to open IP connection to internet.

 

My question is for Telia prepaid Sim, what is APN name: internet or opengate as I google around.

 

Best regards!

 

lv

 

0 tykkäystä
1 vastaus
Vakiokalustoa ☆☆
Rekisteröitynyt: ‎14-12-2015
Kirjoituksia: 343
2/2

Vs: APN name for GPRS Telia prepaid

Opengate or Telia Yhteyspiste is a subscription service, which is only available for invoiced Telia mobile subscriptions.

 

Prepaid service can only use APNs internet and prointernet.

 

APN internet will give you a private ip-address (10.0.0.0 – 10.255.255.255 or 100.64.0.0 – 100.127.255.255) and it works on all network types; GSM, UMTS and LTE.

 

APN prointernet will give you a public ip-address, but it will work only on GSM and UMTS networks. Using prointernet on LTE network is not possible.

 

Prointernet is depreciated, too. Telia has not fixed prointernet routing errors for last five years. The routing problems typically show up within Telia's own network. Using prointernet works fine as long as the other endpoint is using some other internet service provider than Telia.

 

Hope this helps.

0 tykkäystä