peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
143429 Kirjoitusta
49110 Jäsentä
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Ajastettu dataliikenteen hallintaHighlighted
Talonpoika
Rekisteröitynyt: ‎12-09-2017
Kirjoituksia: 3
1/7

Ajastettu dataliikenteen hallinta

Terve,

 

onkohan kellään muilla vanhemmista vaikeuksia kerätä puhelimia teini-ikäisiltä ja valvoa netissä roikkumista yömyöhään? Olisi mahtavaa saada ajastettu dataliikenteen sulku/avaus liittymille. Tällä hetkellä puhelimet pitää bootata, jotta saisi uudelleen dataliikenteen päälle. Toisella operaattorilla näin ei tarvitse kuuleman mukaan tehdä, mutta heilläkään ei ole ajastettua palvelua.

6 vastausta
VIP
Rekisteröitynyt: ‎08-08-2012
Kirjoituksia: 1 237
2/7

Vs: Ajastettu dataliikenteen hallinta

Eipä tuollaista palvelua taida kukaan tarjota.

 

Puhelinta ei välttämättä tarvitse buutata datayhteyden palauttamisen jälkeen, lentotilan kytkeminen päälle ja sitten pois ottaminen käynnistää verkonhaun ja palauttaa datayhteydet uudelleen suurimmassa osassa tapauksia.

 

Noita ajastettuja juttuja taitaa olla joissain valvonta/hallintaohjelmissa, mutta sellaisen asentaminen teinin puhelimeen on tietysti vähän niin ja näin...

Telialainen
Telialainen
Rekisteröitynyt: ‎23-05-2017
Kirjoituksia: 124
3/7

Vs: Ajastettu dataliikenteen hallinta

Moikka @Faija4lasta!

 

Telian Turvapaketti sovelluksellahan on mahdollista määrittää milloin nettiyhteys on teinin/lapsen puhelimessa aktiivinen, esimerkiksi vaikka klo 08.00 - 20.00 ajalle aktiiviseksi ja yöksi kiinni. Varma siitä en ole, vaatiiko aamuisin sittemmin aina uudelleen käynnistyksen.

Tuotteeseen voit käydä tutustumassa vaikkapa täältä: https://www.telia.fi/kauppa/palvelut/tietoturva .

 

Toki niinku @kjns tuossa totesi, teinithän tuosta voi hanttiin pistää. Pistäisin itsekin, näin somefriikkinä vaikka teini en enää ole. Hymiö Erittäin onnellinen

Kun keskittymiseen laittaa sata prosenttia, siinä tulee väkisin hiki.
Talonpoika
Rekisteröitynyt: ‎12-09-2017
Kirjoituksia: 3
4/7

Vs: Ajastettu dataliikenteen hallinta

Moi,

 

maksamme lasten liittymistä jo satasen kuussa, koska datan pitää virrata paikasta riippumatta. Ei millään huvittaisi ostaa enää lisää palveluja tuohon päälle, koska valokuidustakin saa pulittaa erikseen. Mutta, jos näin täytyy tehdä niin, onko kellään kokemusta, miten tuo turvapaketti toimii käytössä ajastusten suhteen?

0 tykkäystä
VIP
Rekisteröitynyt: ‎21-02-2015
Kirjoituksia: 1 214
5/7

Vs: Ajastettu dataliikenteen hallinta

Androidiin ainakin tuolla sais ajastettua datat pois, mutta vähänkään teknisempi kaveri kyllä sen kiertää.. Tuo pitäs saada jotenkin salasanan taakse ja appien poisto estettyä. https://play.google.com/store/apps/details?id=net.dinglisch.android.taskerm

0 tykkäystä
Talonpoika
Rekisteröitynyt: ‎12-09-2017
Kirjoituksia: 3
6/7

Vs: Ajastettu dataliikenteen hallinta

Enpä saanut turvapakettia toimimaan lasten puhelimissa etänä. Oma liittymä on Telian verkossa, mutta palveluntarjoaja on eri. Viikonloppuna yritän uudestaan jahka löydän lisää aikaa näiden vempainten hutkimiseen. Postiin tuli viesti, että olen tilannut ja ilmoitti uudesta viestistä "Saat tilausvahvistuksen ja ohjeet tuotteen aktivoimiseen ilmoittamaasi sähköpostiin normaalisti muutaman minuutin sisällä tilauksesta..", jota ei tullut. Taitaa olla asiakastuen hommia enemmän kuin teidän setvittävää. Kiitos vastauksista ja  vinkeistä!

0 tykkäystä
VIP
Rekisteröitynyt: ‎21-02-2015
Kirjoituksia: 1 214
7/7

Vs: Ajastettu dataliikenteen hallinta

Kyllä, asiakaspalvelu auttaa myös.

Turvapaketti ei mitään erityistä aktivointia vaadi, ladataan sovellus ja kirjaudutaan siihen Telia tunnuksilla sisään ja nimetään laite haluamakseen tai käytetään oletusta ja aloitetaan käyttö. Itse juuri otin nimittäin käyttöön.

0 tykkäystä