peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52569 Jäsentä
151313 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Asunnon seinät betonia tiilivuorauksella. Ei toimi Telian eikä Elisan mobiililaajakaista.Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎28-12-2018
Kirjoituksia: 2
1/4

Asunnon seinät betonia tiilivuorauksella. Ei toimi Telian eikä Elisan mobiililaajakaista.

Modeemi on Huawei B831s-22 jäniksenkorva-antenneilla. Huoneiston sisällä kaikkialla vain yksi palkki palaa kolmesta ja nopeus on alle 1 Mb/s. Kun modeemin työntää ikkunasta ulos, kaikki kolme palkkia valoisina. Vantaalla modeemi samalla Telian sim-kortilla antoi kolme palkkia ja nopeutta 50 Mb/s.
Saatavissa on suunnattavia ulkoisia kakskoisantenneja alle 100 €. Mutta miten saa selville oikean suuntauksen Järvenpäässä?

0 tykkäystä
3 vastausta
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 2 770
2/4

Vs: Asunnon seinät betonia tiilivuorauksella. Ei toimi Telian eikä Elisan mobiililaajakaista.

Hei @teltala ja tervetuloa Telian yhteisöön!

 

Voisit kokeilla suuntausta Cellmapperin avulla:

https://www.cellmapper.net

 

Tai kysymällä asiakaspalvelusta :

https://www.telia.fi/asiakastuki/yhteystiedot?intcmp=footer-asiakaspalvelun-yhteystiedot

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎28-12-2018
Kirjoituksia: 2
3/4

Vs: Asunnon seinät betonia tiilivuorauksella. Ei toimi Telian eikä Elisan mobiililaajakaista.

Kiistos @kiisseli67, joka sopii hienosti tähän jouluiseen aikaan. Tietenkin cellmapper on parhaillaan remontissa, joka on venynyt venymistään ohi luvatun ajan. Mutta tässä on nyt aikaa odotella, kun sain Elisan kiinteän laajakaistan hintaa pudotettua 35 eurosta 20 euroon kolmeksi kuukaudeksi.
Telian hybridistäkään ei taida olla lisähyötyä, jos sisätiloissa ei mobiili toimi. Käyttäjän kannalta kaikki laajemmat ja suppeammat kaistat mobiileina tai kiinteinä ovat tosi haasteellisia, etten sanoisi pahemmin. Eikä pahasti kannata ilmeisesti sanoakaan, vaan ainoastaan hyvästi. Tosin ilmankaan ei ole hauska olla, kun maailmaa ja Suomea digitoidaan olan takaa.

 

Edit ReOlivia: Korjattu tägäys

0 tykkäystä
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎18-12-2014
Kirjoituksia: 323
4/4

Vs: Asunnon seinät betonia tiilivuorauksella. Ei toimi Telian eikä Elisan mobiililaajakaista.

Energiatehokas rakentaminen aiheuttaa haasteita sisäkuuluvuuden osalta mutta tulevaisuudessa tähän on toivottavasti kiinnitetty enemmän huomiota. Esim. Tiivi connect-ikkunat tarjoavat parannusta tilanteseen.

 

Joskus tukiasemien sijoittelu voi olla kaikkien operaattoreiden osalta haastava asuinhuoneistoon nähden, jolloin sisäkuuluvuus voi olla ylläolevan kaltainen. Käyttäjälle ratkaisuna voi olla erillisen passiiviantennin hankinta (ulkoantennin kohdalla kannattaa varmistaa lupa kiinteistön omistajalta) jonka avulla signaalia voi parantaa. Kuitenkin paras ratkaisu kotikäyttöön on edelleen kiinteä laajakaista joten ratkaisusi tämän suhteen on mielestäni ollut täysin oikea. Mobiilidata on mielestäni kuitenkin vielä tässä hetkessä paras ainoastaan liikkuvien laitteiden mukaan.

Ongelmatilanteissa tai suuntaus/taajuus kyselyissä kannattaa aina kääntyä palveluoperaattorinsa puoleen niin varmasti ohjeita voidaan antaa.