Dataroaming

  • 24 March 2017
  • 6 kommenttia
  • 10 katselukertaa

Onko nyt niin, että uusilla liittymillä saa 300 megaa päivässä ilmaista dataa EU-maissa, ja vaikka sen ylittää ei mitään lisämaksuja tule (kuten kotimaassa datarajan ylityksestä), vaan homma jatkuu veloituksetta 128kbit/s nopeudella seuraavaan päivään saakka? Toki niin että pysytään alle 10gt/kk rajoissa.


6 kommenttia

Vai saako tuon 10 gigaa käyttää vaikka yhden päivän aikana, ja jos se ylittyy niin pitää maksaa 1€/päivä/300 megaa?

 

Vähän hämärät ovat nuo ehdot...

Moi @Lareks! Uusissa liittymissä on aina tietty määrä tiedonsiirtoa EU/ETA-alueella, esim. L-paketissa peräti 10 Gt kuukaudessa. Jos tämä määrä kuitenkin täyttyy, niin käyttöön tulee automaattisesti päivähinnoittelu 1€ per päivä ja tämä sisältää 300 Mt netinkäyttöä vuorokaudessa. Jos tämäkin tulee täyteen, niin voit jatkaa käyttöä ilman lisäkustannuksia verkon perusnopeudella (128 kbit/s) seuraavan vuorokauden alkuun, jolloin nopeus palautuu 🙂 Kaikki uudet liittymät löydät täältä.

Kunniamerkki +14

Voit käyttää liittymän tiedoissa mainitun määrän dataa EU/ETA-maissa kuukaudessa, ja jos se määrä menee täyteen tulevat nuo 300 Mt päiväpaketit käyttöön. Sitten jos päiväpakettikin menee loppuun, saat loppupäivän surffata ilman lisämaksu 128 kb nopeudella, ja seuraavana päivänä tulee taas tilattavaksi 300 Mt päiväpaketti.


 


Esim Yhteys L


 


Paketti sisältää rajattoman netin kotimaassa ja 10 Gt/kk netin käyttöä muualla EU/ETA-alueella. Määrän täytyttyä käyttö jatkuu EU/ETA-alueella automaattisesti päivähinnalla 1 €/vuorokausi, joka sisältää 300 Mt netinkäyttöä. Päivähinnan täytyttyä käyttö jatkuu ilman lisäkustannuksia verkon perusnopeudella (128 kbit/s) seuraavan vuorokauden alkuun, jolloin nopeus palautuu.

Kiitokset, tämähän vaikuttaa erinomaiselta. 10 gigaa riittää kahden viikon reissuun mukavasti eikä tarvitse wifeistäkään enää stressata :)

Mistä näkee kuinka paljon on käyttänyt tuosta 10 gt ? en löytänyt kohtaa omilta sivuilta, siellä oli vain soitetut puhelut, käytetyt tekstiviestit ja datan käyttö kotimaassa.

Moro Juha!

 

Voit nähdä ulkomaan datakäytön tarkemmasta saldoerittelystä --> Tiedonsiirto ulkomailla. Toivottavasti näillä eväillä pääset taas roamaamaan rohkeasti!

 

Vastaa