Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66541
Kirjoituksia 179861

Dot -liittymän laskutuspäiväDot -liittymän laskutuspäivä

gwz40
Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

Dot -liittymän laskutuspäivä

1/4

Harmillinen tapa tällä Dot-liittymällä laskuttaa pankkikorttia keskellä kuukautta. Minulla ei erinäisistä omista syistäni *koskaan* ole rahaa tililläni kuun 15. päivä ja seurauksena on automaattisten sähköpostien tulva, kun veloituksen uudet yritykset epäonnistuvat kerta toisensa jälkeen.

 

Nytkin sähköpostissani on ukaasi "...jos laskua ei saada veloitettua [29.7.2019], uhkaa liittymää sulkeminen sekä maksamattomien laskujen siirto perintään." Eikö laskutuspäivää todellakaan voi siirtää kuun alkuun? Onko ainoa vaihtoehto liittymän vaihtaminen? 

 

Vastaa
0 tykkäystä
3 vastausta

kustaa1967
Konkari
Viestejä 602 kpl

2/4

@gwz40  kirjoitti:

 Eikö laskutuspäivää todellakaan voi siirtää kuun alkuun? Onko ainoa vaihtoehto liittymän vaihtaminen? 


Mielestäni koko DOT on varsin eriskummallinen konsepti. Jos edes sen laskutuksen voisi laittaa e-laskuksi , niin saisi sen 14 vrk maksuaikaa , kuten aina laskutettavien asioiden kohdalla on.

 

No DOT on sidottu maksukorttiin ja muuta ei voi. Suosittelen vaihtamaan tavalliseen laskuliittymään.

Vastaa
0 tykkäystä

LiisaMn
Ex-telialainen
Viestejä 74 kpl

3/4

Telia Dot-laskut veloitetaan aina kuun 15. päivä ja veloituspäivää ei valitettavasti voi vaihtaa. Tosin jos veloitus menee luottokortilta, niin pankista voi tietenkin kysyä mahdollisuutta vaihtaa luottokorttilaskun eräpäivää. Lisätietoja laskutuksesta löydät Usein kysytyt kysymykset-osiostaHymiö Onnellinen

Vastaa
0 tykkäystä

gwz40
Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

4/4

Selvä. Harmillista. Muut tilaamani suoraan kortilta laskuttavat palvelut, mm. Adobe, Spotify, Netlifx, laskuttavat palvelun aktivointipäivänä, jonka olen voinut itse valita kuun 1. päiväksi.

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.