Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63794
Kirjoituksia 173742

E-Laskutus / sähköpostilaskutHighlighted

E-Laskutus / sähköpostilaskut

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

E-Laskutus / sähköpostilaskut

1/6

Morjesta pöytään!

 

Olen nyt  kohta puolen vuoden ajan koettanut saada tuon Telian e-laskutuksen toimimaan. Jossain vaiheessa homma vaan katkesi eikä yksikään lasku enää tule suoraan pankkiin vaan saan siis joka kerta maksumuistutuksia siitä etten ole maksanut laskua , pistin telian lähettämät laskut erityistarkkailuun mutta en niitä ole saanu, joten mietin että mihinkähän sähköpostiin niitä laskuja on sitten lähetetty? Pyysin edellisen kerran  aspalta, ettei laskuja enää lähetetä sähköpostiin  vaan halua ne paperisena, mutta sitäkään ei voi kuulemma tehdä. Pankin järjstelmässä oli useampi E-lasku sopimus tehty telian suuntaan mutta ei vaan toimi.Poistin nyt kaikki paitsi yhden. Aiemmin kesällä tämän piti olla kunnossa kun meni hermot ja ja telian aspa teki ns. yhteislaskun mutta vaikka olen syöttänyt sen tiedot OP:n järjestelmään nini ei näy toimivan. Näyttää siltä että ainoa tapa saada tämä hel... maksumuistutusrumba poikki on irtisanoa kaikki Telian palvelut joista kuitenkin maksan pitkälti toista sataa euroa kuukaudessa. Mittee sitä voisi vielä tehä? vai katkotaanko 25 v telia asiakkuus näinkin mitättömään asiaan. Alkaa epätoivo jo tulla puseroon.. auttakee! 

0 tykkäystä
5 vastausta
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 1 468 kpl

2/6

Onpas se nyt mennyt harvinaisen sekavaksi tämä laskutuskuvio. Lähdetäänpä ratkaisemaan asiaa, niin saadaan vihdoin kaikki raiteilleen. Alkuun kannattaa nyt poistaa ne kaikki e-laskusopimukset sieltä omasta verkkopankista ja vasta seuraavana päivänä kytkeä niitä uudelleen. Tämä siis johtuen ihan järjestelmäteknisistä seikoista.

 

Tässä toimintaohjeet eteenpäin...

 

1. Kirjaudu sisään omille sivuille täältä

kirjaudusisaan.png

 

Suosittelen käyttämään kirjautumiseen mobiilivarmennetta tai nettipankkitunnistautumista, jolloin saat näkymän kaikkiin meiltä tilattuihin palveluihin.

 

 

2. Tarkista laskutustiedot

omatlaskutustiedot.png

 

Kirjautumisen jälkeen näet oikeassa yläkulmassa oman nimesi, klikkaa siitä ja saat valikon auki. Avautuvasta valikosta klikkaa "Omat tiedot ja asetukset". Avautuvalta sivulta löydät "Laskutustiedot" ja siitä saat auki listan kaikista palveluista ja millä tavalla lasku näistä lähetetään sinulle.

 

 

3. E-lasku taas toimintaan

laskutjaviestit.png

 

Klikkaa jälleen omasta nimestä ja avautuvasta valikosta "Laskut ja viestit". Täältä löydät avoinna olevat laskut ja arkiston, jossa kaikki vanhat laskut. Voit nyt kytkeä e-laskun erikseen verkkopankista laajakaistalaskulle, matkapuhelinlaskulle jne. Tarvitset siis e-laskun kytkentään aina uusimman laskun tiedot.

 

Toinen vaihtoehto on kytkeä yhteislasku kohdasta "Omat tiedot ja asetukset" ja "Laskutustiedot", jolloin saat jatkossa kaikki palvelut samalla laskulla ja voit kytkeä tälle yhteislaskulle sitten e-laskusopimuksen.

 

Täällä tarkemmat ohjeet e-laskun kytkentään, että mikä laskuttajatieto millekin palvelulle tulee valita, jotta kytkentä menee oikein. 

 

 

Pääsisitkö näillä ohjeistuksilla eteenpäin? 

Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

3/6

Voi *******i, 7 kertaa soittanut Teliaan ja nettipankissa laittanut Telian tiedot. Mutta kiusalla lähettävät laskun sähköpostissa. Nyt RIITTI!

0 tykkäystä
Highlighted

Yhteisömanageri
Viestejä 351 kpl

4/6

Minkä palvelun laskua kytket e-laskuksi tai kauan kytkemisestä on aikaa? Kannattaa vielä lukasta kattava kirjoitus e-laskun kytkemisestä blogin puolelta

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 7 kpl

5/6

Taas Telia onnistui lähettämään paperilaskun. 

Olin jo aiemmin yhteydessä, että HALUAN LASKUNI E-MAILIIN!!!!

Ei näköjään mene jakeluun.

Mua ei kiinnosta pätkääkään maksaa teile ylimääräistä.

Nyt lähti liittymä vaihtoon.  Neljä kappaletta A-4 lappuja postitatte!!!

Varsinaista luonnon säästämistä, plus siihen reilu kolme euroa, minkä asiakas maksaa. Onneksi olkoon.

0 tykkäystä
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 955 kpl

6/6

@Tupolev  kirjoitti:

Taas Telia onnistui lähettämään paperilaskun. 

Olin jo aiemmin yhteydessä, että HALUAN LASKUNI E-MAILIIN!!!!

Ei näköjään mene jakeluun.

Mua ei kiinnosta pätkääkään maksaa teile ylimääräistä.

Nyt lähti liittymä vaihtoon.  Neljä kappaletta A-4 lappuja postitatte!!!

Varsinaista luonnon säästämistä, plus siihen reilu kolme euroa, minkä asiakas maksaa. Onneksi olkoon.


Hei! Harmi kuulla, että laskutuksen kanssa on ollut ongelmia. Voisit ensimmäiseksi tsekata Omilta Sivuilta onko sähköpostilasku kytketty näiden ohjeiden mukaisesti. Voit myös kytkeä sähköpostilaskutuksen voimaan sitä kautta tai ottaa yhteyttä chatissa, niin katsotaan tilannetta tarkemmin. Chat-ikkuna ilmestyy kirjautumisen jälkeen sinne oikeaan alalaitaa. Toivottavasti asia näillä neuvoilla ratkeaa.

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.