Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62827
Kirjoituksia 171786

HBO Nordic ja Netflix ei toimi 4G-reitittimellä



Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎26-06-2017
Kirjoituksia: 2
1/4

HBO Nordic ja Netflix ei toimi 4G-reitittimellä

Moi, mulla on kotona Telian 100mbit/s 4G netti ja reitittimenä toimii Huawei B593. Jostain syystä en pääse selaimella HBO Nordicin (https://fi.hbonordic.com/) tai Netflixin (http://netflix.com/) sivuille. Sivut vain jäävät lataamaan niin kauan, kunnes ruudulle ilmestyy virheilmoitus "Secure Connection Failed" (Firefoxissa). Kaikki muut nettisivut kyllä toimivat, vain nämä kaksi eivät. Eri selaimia ja tietokoneita, niin Windows, kuin Mac koneilla on yritetty päästä sivuille, mutta ei toimi.

 

Kännykän omalla mobiilinetillä saan yhteyden molempiin sivuihin, mutta tämä 4G-reititin ei suostu yhdistämään.

 

Mikähän on vialla?

0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted
Telialainen
Rekisteröitynyt: ‎29-06-2017
Kirjoituksia: 376
2/4

Vs: HBO Nordic ja Netflix ei toimi 4G-reitittimellä

Moro,

 

Kummallinen ongelma kyllä. Reitittimeen tuo jää kyllä. Ei ole meidän toimesta blokattu sivustoja tietyllä liittymällä.

Liittymän toimivuuden voi vielä halutessaan varmistaa testaamalla sim-kortin esim. puhelimessa että tekeekö samaa.

Oletko kokeillut resetoida tai päivittää reitittimen ohjelmistoa?

Highlighted
Herrasmies
Herrasmies
Rekisteröitynyt: ‎26-05-2016
Kirjoituksia: 2 046
Kirjautuneena
3/4

Vs: HBO Nordic ja Netflix ei toimi 4G-reitittimellä

Niin, eihän tuonne reitittimen suojausasetuksiin ole jäänyt URL-suodatus-ominaisuutta päälle kyseisille sivustoille? En ole varma mallista onko siinä tätä ominaisuutta. Sen pitäisi löytyä:

1. http://192.168.1.1 tai http://homeroute.cpe (hallintasivu)

2. Suojausasetukset

3. URL-suodatin

 

 

Jos ei, niin laitteen resetoinnin pitäisi purra yhtä tehokkaasti Hymiö Onnellinen

Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎26-06-2017
Kirjoituksia: 2
4/4

Vs: HBO Nordic ja Netflix ei toimi 4G-reitittimellä

Resettasin reitittimen tehdasasetuksiin ja sen jälkeen kaikki alkoi toimia! Kiitos avusta.