Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
yeayme
Uusi keskustelija
  • 7 custom-general.kudos
  • 14 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Halvin myynnissä oleva Soneran GSM-liittymä maksaa 9,90 euroa kuussa

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Eli pienin 2 gt nettipaketilla oleva vaihtoehto poistuu myynnistä. Tämänhän piti olla loistava vaihtoehto kaikkiin IoT laitteisiin tai muuten vaan vähäiseen käyttöön. https://klaani.sonera.fi/t5/Blogi/Uusi-Sonera-Simppeli-taydentamaan-puheliittymien-valikoimaa/ba-p/1...

 

Itse tarvitsisin nyt liittymän etäohjattavaan GSM-pistorasiaan. Soneran valikoimasta sopivin olisi varmaan Simppeli M 5 gt nettipaketilla (jota ei tarvita) hintaan 9,90 kuussa. 118,80 e vuodessa. Ja tähän lisätään vielä tekstarit "käytön mukaan".

 

Joskus n. 10 vuotta sitten sai soneralta liittymän jossa oli rajattomat tekstarit hintaan 9,90/kk. Varmaan 5 vuoden päästä 50 e voi olla normaali matkapuhelinliittymän kuukausimaksu jos kehitys jatkuu tätä vauhtia.

10 vastausta
PasiS
Konkari ☆
  • 493 custom-general.kudos
  • 1234 custom-general.replies
  • 60 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

@jpotkukelkka kirjoitti:

Sitten kun Sonera päättää vielä muuttaa olemassa olevat Perus-liittymät (nyt 2,90 e/kk) halvimmaksi Simppeliksi (9,90 e/kk), niin vien asian viipymättä Kuluttajaviranomaisten arvioitavaksi.

 

Tässä ylläoleva perustelu on luonnollisesti markkinointijargonia. Soneran edustaja ei toki voi muuta kuin puolustaa työnantajansa päätöksiä. 


Joskus on jopa voinut olla itse päättämässä kyseisestä asiasta.