Luvattu 24/1, ollut 8/1, nyt 6/1...

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

En edes tiennyt että heinäkuussa nopeusluokkia nostettu. Pitäisi nyt siis olla 24/1. Elokuussa oli vielä sujuva 8/1, mutta viime viikkoina pudonnut 6/1. -Puhelimitse täysin mahdotonta kysymään tästä ongelmasta idiomaattisesta vikapalvelu-palvelusta johtuen. Löytyykö jotain mahdollisuutta puhua viasta suoraan jonkun Soneran ihmisen kautta?

5 kommenttia

Jos lisäät asiakasnumerosi käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset > Profiili > Asiakasnumero), voin sen perusteella tarkistaa laajakaistaliittymäsi tilan ja vastata tarkemmin nopeusongelmaan liittyen. Asiakasnumero ei näy muille keskustelupalstan käyttäjille.

Toinen vaihtoehto on että kirjoitat asiakasnumeron sijaan laajakaistaliittymän numeron ilman väliviivaa eli muotoon 333123456.

Kannattaa tutustua Ohjeet ja vinkit - sivulla olevaan artikkeliin otsikolla ADSL-yhteys hidastelee.

T. Tapio
Sonera Asiakaspalvelu
Tieto lisätty.
Tarkistatko vielä liittymäsi numeron. Ilmeisesti siitä puuttuu yksi numero.

T. Tapio
Sonera Asiakaspalvelu
Adsl liittymä vuodesta 2005, numero on oikea. Jotta asia yleensä etenisi, olisiko mahd. lähettää meili, johon voisi myös vastata?
Kyseistä liittymänumeroa ei löydy asiakasjärjestelmistä eivätkä sitä tunne tekniikkapuolen järjestelmätkään. Todennäköisesti se ei ole laajakaistaliittymäsi numero.

Voit lähettää viestin suoraan Vikapalveluun käyttämällä Omilta sivuilta löytyvää Laajakaistan vikailmoituslomaketta. Lomakkeen perusteella sinulle todennäköisesti tullaan soittamaan ja varsinanen vikailmoitus tehdään siinä vaiheessa.

ADSL-yhteyteen ongelmissa perusohjeena on, että ennen vikailmoitusta testaus toisella ADSL-modeemilla ja -kaapelilla (ilman jatkojohtoa) olisi tärkeää tehdä. Testi rajaa mahdollista vian aiheuttajaa huomattavasti ja monesti ratkaisee ongelman.

T. Tapio
Sonera Asiakaspalvelu

Vastaa