Huawei E5186S-22a -modeemin päivitys ei onnistu

  • 18 October 2019
  • 2 kommenttia
  • 27 katselukertaa

Hei

 

Telialta tuli tekstiviesti, että modeemiini olisi saatavilla päivitys, jota ilman netti tulee kuukauden sisään hidastumaan, mutta kun menen hallintapaneeliin, niin sen mukaan päivitystä ei ole tarjolla.

 

Laitteen nykyinen ohjelmistoversio on: 21.316.01.01.07

 

Onko tämä se ohjelmistoversio, jonka pitäisi tulla päivityksen mukana? Jos ei, niin mistä saisin uuden firmwaren? Laite on ostettu Telialta.


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei,


 


Ohjeessa, https://www.telia.fi/dam/jcr:dcd0c478-10d7-48b8-848a-f291337dd0dd/Huawei_E5186_ohjelmistopaivitys.pdf , näkyy, että tuo sinun modeemisi ohjelmistoversio on se sama, jonka päivitys juuri toisi, jos sitä ei olisi jo asennettu. Telian asiantuntijat voinee tämän vielä vahvistaa, mutta mielestäni hyvältä näyttää.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +13

Moi @Anname ja tervetuloa Telia Yhteisöön! Mukavaa kun päätit kirjoittaa tänne. Yhteisöstä löydät varmasti mielenkiintoista luettavaa ja keskusteluja, joihin osallistua!

Modeemisi toimii jo uusimmalla päivityksellä, kuten @Purnipsi mainitsikin. Modeemi siis tarkistaa automaattisesti uusinta versiota ja päivittää myös yleensä itse itsensä. Viesti on tullut, jotta tämä tulee tarkistettua, mm. jos automaattipäivitykset on ottanut pois päältä ja päivitys ei asennu itsestään.

Eli voit jatka huoletta netin käyttöä, modeemisi on päivitetty. 

Vastaa