Huawei E5776S 4G mokkulan ohjelmistoversion päivitys ei onnistu

  • 25 January 2020
  • 1 kommentti
  • 91 katselukertaa

Telian antamien ohjeiden mukaan yritetty päivittää vanha versio (21.202.17.01.07) uuteen. Ensimmäisellä kerralla löysi uudemman version (21.236.01.00.07) ja aloitti päivityksen, mutta lopetti alkumetreille. Enää ei löydä uusia päivityksiä?

Kokeiltu IE:n ja Firefoxin selaimilla. Nythän tulisi saada nopeudet kuntoon.


1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei,


 


joskus päivitykset voivat asentua useita kymmeniä minuutteja. Keskeytitkö päivityksen vai mitä tapahtui? Nuo purkit on sellaisia kyhäelmiä, että jos jokin menee hieman pieleen, voi seuraukset olla peruuttamattomia... kiitos nyrkkipajatasoisen ohjelmiston täynnä bugeja.


 


Voisit kokeilla nollata tehdasasetukset laitteeseen ja jos sittenkään ei löydä ohjelmistoa, kysäistä Huawein asiakaspalvelusta.


 


Toissijaisena huomiona tuo boksi on jo sen verran iäkäs, että suosittelen vahvasti hankkimaan uudemman laitteen. Ikä painaa laitetta kovasti, sillä se on LTE Cat3 -tasoa. Suurella todennäköisyydellä 4G-verkko on kehittynyt alueellasi siten, että purkki ei käy kuin puoliteholla nähden verkossa olevaan kapasiteettiin. Lisäksi tuon wifi on kovin hidas ja heikko kantamaltaan (mulla on ollut sama purkki käytössä).

Vastaa