Huawei b535-232 ja samsung smart tv yhteysongelma


Moro

Osaako joku auttaa samsungin ja huawein yhteysongelmassa.

Eli huawein b535-232 reititin tuli käyttöön kaikki toimii ihan ok mutta toinen tv eli samsung smart tv katkaisee nettiyhteyden hetken käytön jälkeen.

Ei yhdistä enää reitittimeen ollenkaan, jos sammutat tv:n niin yhdistää automaattisesti reitittimeen ja toimii taas sen n.15min.

Tv on asetettu uudelleen tehdasasetusten palautuksella, päivitykset ja muut on tarkistettu että ovat ajan tasalla.Puhelimesta kun jakaa netin niin toimii eikä katkea yhteys, vanhalla reitittimellä ei ollut ongelmaa.

Kaikki alkoi vasta reitittimen vaihdon jälkeen.

Huomasin että jos yhteyden katkeamisen jälkeen käy reitittimen asetuksista katsomassa yhdistetyt laitteet niin tv on sen mukaan yhdistetty vaikka ei ole eikä suostu yhdistämään.

Itse ajattelen että johtuu reitittimestä koska puhelimella jaettu netti toimii oikein ja ongelma ilmaantui vasta reitittimen vaihdon jälkeen, vanhaa reititintä ei ole enää niin ei voi sitäkään laittaa takaisin.

Muissa laitteissa yhteys toimii oikein.


3 kommenttia

Morjesta @tokkiinetti ja Tervetuloa Yhteisöön!


 


Kokeilitko jo resetoida myös tuon Huawein? Sitä voisi testata vielä. Toinen mikä tilanteeseen voisi vaikuttaa on langattoman verkon taajuus. Huaweista löytyy kaksi taajuutta: 2,4Ghz ja 5Ghz. Tukeeko Samsung molempia taajuuksia vai pelkästään tuota 2,4Ghz? Voit käydä erottamassa nämä verkot toisistaan sieltä Huawein asetuksista ja kytkeä Samsungin jompaan kumpaan verkkoon ja testata miltä se vaikuttaa.

Kiitos. Muutin taajuudet erilleen ja tuo 2.4Ghz toimii samsungin tvssä näin ensi kokeilulla ainakin tunnin ajan katkeamatta. Jos tässä viikonlopunaikana kerkeää testaamaan kunnolla.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Jos ei ole aivan kauhean vaikeaa, niin laittaisin telkun suoraan piuhalla kiinni Huaweihin. Sillä vältyt langattoman verkon tökkimiseltä ja mahdollisilta laitteiden kaheleilta "ominaisuuksilta" lähes kokonaan (lue oikkuiluilta).

Vastaa