Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Curver
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Huawei e5186 katkoo WiFi yhteyttä

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Hei.

 

Olen nyt noin kuukauden joutunut käyttömään Huawei e5186 laitetta ja se katkoo Wifi-yhteyden noin 20-60min välein. Missäköhän mahtaa olla vika? Asun omakotitalossa joten WiFi-kanavat eivät ole ruuhkaisia ja siten olen jättänyt kanavan valinnan automaattiseksi.

 

Netti toimii kohtuullisesti (olen varmuuden vuoksi lukinnut sen 4G-verkkoon) mutta kodin sisäinen verkko katkeilee koko ajan. Onko laitteeni viallinen? Onko kyseessä laaduttoman laitteen ominaisuus? Onko tätä laatikkoa mahdollista kytkeä loistavasti edellisessä asunnossani toimineeseen Asus DSL-68U modeemiin, niin että Huawei hoitaisi netin ja Asus Wifin? 

 

Tämä nykyinen tilanne jossa kodin sisäinen verkko katkeilee vähän väliä on itselleni kestämätön.

 

1 vastaus
ReAnna
Ex-telialainen
Ex-telialainen
  • 0 custom-general.kudos
  • 6 custom-general.replies
  • 1 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Ei missään nimessä kuulosta normaalilta, että wlan-verkko katkeilee noin usein. Saati sitten ominaisuudelta! Katkeileeko yhteys kaikilta laitteilta aina yhtä aikaa? Suosittelisin, että kokeilet yhteyden toimivuutta ethernet -piuhalla. Näin saadaan suljettua pois se mahdollisuus, että mobiiliverkko olisi pätkimisen taustalla.

 

Jos laite on ollut vasta kuukauden käytössä, niin suosittelen kyllä toimittamaan sen huoltoon jos selviää, että laite katkoo wlan-verkkoa. Itse en osaa sanoa tuosta liitettävyydestä tuohon Asuksen modeemiin, mutta ensisijaisesti kyllä itse pyrkisin käyttämään tuota reitittimen omaa wlan-verkkoa. Jos ei muuten, niin ihan vaan käytännöllisyyden vuoksi 🙂