Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
kaitor2_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Huono sisäkuuluvuus Huittisissa

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Vaihdoin vajaa viikko sitten Soneran liittymään. Sisäkuuluvuus on kuitenkin lähes surkea verrattuna edelliseen liittymään. Kuuluvuuskartan mukaan kotonani on erinomainen 3g ja 4g kuuluvuus. Todellisuudessa vain gsm toimii ja jossain talon nurkassa saattaa saada yhden palkin 3g yhteyden. Puhelimen ollessa pöydällä usein gsm yhteyskin katkeaa kokonaan. Onko tilanteeseen saatavissa mitään nopeaa ratkaisua, vai olenko pakotettu vaihtamaan samantien takaisin edelliselle operaattorille?
2 vastausta
olkitu
Kunniajäsen
  • 744 custom-general.kudos
  • 4528 custom-general.replies
  • 127 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
No olet varmaan sopivasti jossakin pimennossa tai jokin este sopivasti estää kuuluvuuden.

Toki toiselle operaattoria kannattaa käyttää kun parempi kuuluvuus. Muuten joutuu aika paljon näpertämään erillisten antennien kanssa, jotka turhan kalliita.

Kuuluvuuskartat ovat suuntaa antavia ja mahdollinen este tai kallio voi tehdä mobiiliverkot toimimattomaksi...
Onko heikko matkapuhelimen kuuluvuus? Mittaa matkapuhelinverkon kuuluvuuksia Cellmapper-sovelluksella, saatavilla täältä ja ohje .
Pia__
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 217 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei kaitor2,

katselin osoitetta kartalta ja tukiasema jää ehkä vähän liian kauas. Parannusta alueelle ei ole tulossa ainakaan muutamaan kuukauteen. Saattaa olla, että parin kuukauden jälkeen tiedämme enemmän verkon suunnittelusta.

Hienoa, että olit jättänyt osoitteestasi kuuluvuuspalautteen. Verkonsuunnittelu ottaa tämän huomioon suunnitellessa kattavia verkkoja kyseisellä alueella.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu