Huono sisäkuuluvuus Huittisissa

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 5 katselukertaa

Vaihdoin vajaa viikko sitten Soneran liittymään. Sisäkuuluvuus on kuitenkin lähes surkea verrattuna edelliseen liittymään. Kuuluvuuskartan mukaan kotonani on erinomainen 3g ja 4g kuuluvuus. Todellisuudessa vain gsm toimii ja jossain talon nurkassa saattaa saada yhden palkin 3g yhteyden. Puhelimen ollessa pöydällä usein gsm yhteyskin katkeaa kokonaan. Onko tilanteeseen saatavissa mitään nopeaa ratkaisua, vai olenko pakotettu vaihtamaan samantien takaisin edelliselle operaattorille?

2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16
No olet varmaan sopivasti jossakin pimennossa tai jokin este sopivasti estää kuuluvuuden.

Toki toiselle operaattoria kannattaa käyttää kun parempi kuuluvuus. Muuten joutuu aika paljon näpertämään erillisten antennien kanssa, jotka turhan kalliita.

Kuuluvuuskartat ovat suuntaa antavia ja mahdollinen este tai kallio voi tehdä mobiiliverkot toimimattomaksi...
Hei kaitor2,

katselin osoitetta kartalta ja tukiasema jää ehkä vähän liian kauas. Parannusta alueelle ei ole tulossa ainakaan muutamaan kuukauteen. Saattaa olla, että parin kuukauden jälkeen tiedämme enemmän verkon suunnittelusta.

Hienoa, että olit jättänyt osoitteestasi kuuluvuuspalautteen. Verkonsuunnittelu ottaa tämän huomioon suunnitellessa kattavia verkkoja kyseisellä alueella.

Vastaa