Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63823
Kirjoituksia 173816

Huonontunut yhteys puhelimeenHighlighted

Huonontunut yhteys puhelimeen

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

Huonontunut yhteys puhelimeen

1/2

Onko yhteyksissä tiedossaolevaa vikaa? Noin viikon ajan viestit eivät ole lähteneet tai ovat lähteneet viiveellä. Eilen 16.03.2020 pankin sivuilla asioidessa pankin lähettämät avainlukulistan tekstiviestit eivät saapuneet perille kuin sulkemalla puhelin ja uudelleenkäynnistämisen jälkeen tekstiviestit saapuivat viiveellä. ???

Pyydän palautteen sähköpostiin, pliis.

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 142 kpl

2/2

Hei @Emppu0232 ja lämpimästi tervetuloa mukaan Yhteisöön!

 

Valtakunnallista vikaa joka aiheuttaisi verkkojen katoamisen ei ole meneillään. Voit tarkistaa matkapuhelinverkon häiriökartasta miltä tilanne vaikuttaa siellä missä ongelmaa ilmenee. Ensiavuksi kokeileithan käynnistää laitteesi uudestaan ja esimerkiksi nollata verkkoasetukset. Mahdollisuuksien mukaan kannattaa myös testata SIM-korttia toisessa laitteessa.

 

Yhteisössä kaikki keskustelut ovat julkisia, niin että kaikki voivat selata ja lukea käytyjä aiheita. Jos haluat pureutua asiaan ihan henkilökohtaisesti asiakaspalvelumme kanssa, tavoitat meidän helposti esimerkiksi chatistä, joka päivystää 24/7.

 

 

Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.