Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64839
Kirjoituksia 176345

IMS:n riippuvuus mobiilimaksusta?Highlighted

IMS:n riippuvuus mobiilimaksusta?

Vakiokalustoa
Viestejä 133 kpl

IMS:n riippuvuus mobiilimaksusta?

1/3

Jäin sitten miettimään, mihin tuota IP-pohjaista mobiilimaksupalvelua oikeasti tarvitaan. Operaattorit, kun ovat sen suhteen ajaneet tähän saakka liki pimeillä valoilla ainakin itseni kaltaisen normikuluttajan mielestä. Kuulin koko mobiilimaksusta vasta Dimoco-laskunvälittäjäkohun myötä. Eikä palvelun ensivaikutelma päässyt tällöin muodostumaan turhan myönteiseksi. Ilmeisesti kaikki uudet palvelut lanseerataan aikuisviihteen toimiessa pilottina. 🙂

 

 

Tarvitsevatko IMS-sovellukset tuota mobiilimaksua, jotta laskutus onnistuisi?

 

Löysin Soneran nettisivuilta keväisen videon, josta ilmeni, että tuota yksilöllistä laitteen IP-tietoa tarvittanee tulevaisuudessa myös operaattorien omissa laskutusta tarvitsevissa järjestelmissä. 

 

Jatkossa siis saanemme jälleen (aiemmin Saunalahti VOIP) soittaa IP-puheluita ulkomailta suoraan esimerkiksi kännykkänumeroon ilman kalliita ulkomaanroamingmaksuja. Laskutus sitten mobiilimaksulla kerta- tai kuukausiveloitteisesti.

 

http://www.teliasonera.com/en/newsroom/news/2015/ims/

 

IMS.png

 

Vastaa
0 tykkäystä
2 vastausta
Highlighted

Vakiokalustoa
Viestejä 133 kpl

2/3

Teleforum ry:n toimitusjohtaja kertoo, että HSL:n lipun saa pian ostettua mobiilimaksulla. Olen maalainen, mutta olen kuullut, että lipun on voinut aiemmin ostaa tekstiviestillä. Onko paluuviestin eli lipun saamisessa ollut ongelmia, jos se kuitenkin on ostettu ennen joukkoliikennevälineeseen nousua? Mikä merkittävä etu tässä saavutetaan mobiilimaksulla?

 

Okei, tajusin viimein itsekin. Jatkossa siis erilaisia lipputyyppejä kuten kuukausilippuja voi maksaa mobiilimaksuna. Ymmärsinkö oikein?

 

http://www.iltasanomat.fi/digi/art-1448345278707.html

 

 

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Kommentaattori
Viestejä 33 kpl

3/3

Jaa. Vähän niinkuin Turussa toimiva Föli (PayIq)?

http://www.payiq.net/turku/mobi-fi.html

 

 

 

 

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.