Iphone 5s ja soneran 3g verkko


Iphone 5s päivityksen (v.9.1) jälkeen löydä 3g verkkoa ainoastaan Katvikissa (Kirkkonummella). Mualla, esim. Esppoossa tai H:gissä vai E tai GRPS, jotka eivät kuitenkaan toimi normaalisti. Yhteys katkee tai verkkoa useimiten ei ole ollenkaan. Korjaamossa testattiin DNA sim-kortilla. Heti tuli 3g verkko ja hyvä yhteys. Soneran sim-kortti jo kerran vaihdettu. Ei ollut apau siitä. Todellista apua ei saatu korjaamoista eikö Soneran liikken ns. asiantuntijalta. Applen web-sivuilta tai upa-palvelusta ei ole myöskään mitään hyötyä. Yhdessä huollossa sanottiin, että puhelin on rikki eikä sitä kannatta korjata. Toisessa suositteltiin vaihtaa operattoria. Täytyykö käydä kolmonnessa?  Onko Espoossa hyvä Iphone huolto jossa varmasti osataan selvittää syytä miksi Iphone ei toimi kunnolla? Kiitos avusta ja vastauksista!


5 kommenttia

, puhelimen uusin päivitys on 9.3.2. Koita päivittää ihan uusimpaan versioon puhelin ja katso uudestaan onko ongelmia verkossa. 

 

 

Niinpä tietysti 9.3. En ,uistanut vain sen oikeata lukemmaa. Kiitos vastauksesta. Juuri se versio onkin asennettu. Sen jälkeen ongelma liitymän kanssa tulikin.

Kokeile Asetukset - Operaattori ja poista "Automaattinen" niin sitten se alkaa etsimään manuaalisesti verkkoa. Siellä pitäisi löytyä "sonera" paina sitä ja verko pitäisi näkyä. 🙂

Hei! Kiitos vinkistä. Oli kokeiltu ekana. Esim. Espoossa se voi hakea verkkoa manuaalisesti useita minuuteja eikä vältämättä löytä. Kantvikissa verkon hakeminen tuottaa tuloksia, mutta yhteys on erittäin epävarma. Siis autommattinen toiminta antaa joten kuten yhteyttä.  

Ymmärrän. Iphone puhelimilla tosiaan voi olla näitä verkko signaali ongelmia. Joihinki tehoaa puhelimen nollaaminen tai verkon manuaalinen haku. 

 

Onko ongelma siis ainoastaan Kirkkonummen alueella vai kaikkialla minne ikinä menetkin? 

Vastaa