KÄNNYKKÄLIITTYMÄT POITSILA, HAMINA

  • 17 December 2015
  • 5 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Onko kellään muulla mykkänä kännyliittymä Haminassa??!

5 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

Katselin Haminan Poitsilan tukiasemat ja eipä näyttäisi mikään hälyyttelevän. Toimiiko puhelimesi muualla ihan ok?

No nyt alkoi taas yhteydet pelaamaan.. Noin puoli tuntia sitten ilmaantui kaverilta viesti, jonka oli lähettänyt 14.06..
Tunnin verran oli ihan mykkänä kännykkäyhteydet, ei toiminu matkapuhelinverkko millään taajuudella, vaikka nettiyhteydet pelasi.. Ja puhelin tunnisti kyllä sim-kortin, kokeilin sitäkin useampaan kertaan laittaa uudestaan paikalleen.
Ja nyt on sitte taas yhteydet mykkänä!!!??
Voisko olla mun sim-kortissa se vika kuitenkin?? Vai puhelimessa?? Puhelin on kuukauden vanha Sony M5!
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

Jopas jotakin, katselin uudestaan Poitsilan tukiasemat ja missään ei ole huoltotöitä eikä alueelta ole kukaan tehnyt vikailmoitustakaan.  Kun tietäisi tarkemman osoitteen, ettei menisi hakuammunnaksi tukiasemien osalta. Tällä alueella on useampi masto, mutta jos kauempana on tukiasema huoltotyön alla, niin vaikuttaa lähitukiasemien ruuhkaisuuteen ja toimivuuteen.

 

Pystytkö kokeilemaan muualla puhelintasi kuin Poitsilassa? Kannattaa testata (jos vaan pystyt), niin laita sim-kortti toiseen laitteeseen ja vielä toista sim-korttia tähän uuteen luuriin, milloin voisi tarkistuttaa tilanteen mihin vika jää.

Alkaa selviämään missä vika on... Se johtuu nimenomaan puhelimesta.. Teidän verkkokaupasta ostettu XPERIA M5 on se ongelma, ei yhteydet eikä sim-kortti..
Mitenkäs nyt takuujutut toimii, kun paikallinen Soneraa edustava elektroniikkaliike ilmoitti, että he eivät ota vastaan kyseistä mallia, eikä niitä lähetetä huoltoon, vaan Sonylta odotetaan ohjeita k.o mallin maailmanlaajuisen ongelman hoitamiseksi??!!

Vastaa