Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66731
Kirjoituksia 180143

Käsittämättömän hidas 4G-mobiilinetti (upouusi liittymä).Käsittämättömän hidas 4G-mobiilinetti (upouusi liittymä).

AOKANTOLA
Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

Käsittämättömän hidas 4G-mobiilinetti (upouusi liittymä).

1/9

Vaihdoin toisen operaattorin liittymän Telian talvitarjouksessa (100Mbit/s) lähinnä tuon luvatun nopeuden vuoksi. Edellinen liittymä oli "vain" 50Mbit/s. Ohessa vertailun vuoksi speedtestit samoihin aikoihin.

Onko mahdollista että nopeutta rajoitetaan jotenkin, vai voiko Hakaniemessä olla jotain muuta häikkää? Taisi jäädä ennätyslyhyeksi tämä asiakkuus 😞 Jopa nettiradio pätkii jos uskaltaa käyttää kaistaa samalla johonkin turhaan esim. työntekoon.

teliatesti.JPGCapture.JPG

 

Vastaa
0 tykkäystä
8 vastausta

PiaJo
Telialainen
Viestejä 806 kpl

2/9

@AOKANTOLA Alue on 00530 Hakaniemi, Helsinki mitä tarkastelin kartalta ja sinne tulisi kuukauden sisään pariin tukiasemaan parannuksia 4G-verkon osalta. Oheisesta kartasta voit katsoa mahdollisia parannuksia: Rakenteilla olevat verkot

 

Tässä pitää huomioida, että kapasiteettilisäykset eivät näy tällä karttapohjalla. Ne saat parhaiten tietää teknisen asiakaspalvelun Häiriöilmoitusten puolelta esim. ottamalla yhteyttä meihin ChatBOT-palvelun kautta tai soittamalla 020 690 400. Voin toki täältäkin sen katsoa, mutta tarvitsisin tarkemman osoitteen.

Vastaa

AOKANTOLA
Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

3/9

Kiitti. Chatissa sanoivat että tällä hetkellä on häiriötä ja korjaus parhaillaan käynnissä. Toivotaan parasta. Kuukautta ei valitettavasti voi odottaa uusia tukiasemia. Normaalisti muutamassa minuutissa tehtävä 900MB:n upload duunipalvelimelle näyttää nyt vievän arviolta 7 tuntia.

Vastaa
0 tykkäystä

AOKANTOLA
Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

4/9

Ei häiriöitä. Nyt kävi niin että tämä asiakkuus saa jäädä tähän. Tällaisia nopeuksia kun näki viimeksi niin modeemin kyljessä luki 56k.

Vastaa
0 tykkäystä

Pekka_Koo
Telialainen
Viestejä 531 kpl

5/9

@AOKANTOLAkirjoitti:

Ei häiriöitä. Nyt kävi niin että tämä asiakkuus saa jäädä tähän. Tällaisia nopeuksia kun näki viimeksi niin modeemin kyljessä luki 56k.


Harmillinen tilanne. Pystyisitkö kokeilemaan vielä eri 4G-taajuuksia? Eli reitittimen asetuksista testaus lukita ainakin 800 MHz:n, 1800 MHz:n ja 2600 MHz:n taajuuksille, sekä lisäksi myös 3G-lukitusta tarvittaessa.

Vastaa
0 tykkäystä

AOKANTOLA
Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

6/9

Hyvä idea. Harmi että jaan mobiilidatan iPhonesta, eli asetusmahdollisuudet rajoittuu lähinnä soittoäänen valintaan.

Mutta ei tässä mitään. Alueella on varmaan ruuhkaa tai vanhempaa "laitteistoa". Elättelin toiveita että näin pyhänä olisi vauhdittunut koska tässä on paljon toimistoja ja muuta väkeä arkisin (Hakaniemen torin ympäristö). Täytyy katsastaa tilanne joskus uusien tukiasemien valmistumisen jälkeen.

Vastaa

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 121 kpl

7/9

Mukava kuitenkin, kun pyörähdit kokeilemassa ja tulit myös tänne Yhteisöön 🙂

 

Kuuluvuushommat ovat joskus sellaisia, ettei niistä tiedä ennen kuin itse kokeilee siellä omassa käyttöpaikassa. Hyvällä (tai huonolla) tuurilla naapurilla toimii hyvin ja itsellä huonosti tai toisin päin, se ei ole joskus kun metreistä kiinni. Voihan tilanne tosiaan johtua selkeästä viasta tai häiriöstä tai sitten teidän koordinaateissa vain on sitten huono kuuluvuus, jommin kummin.

 

Onko siellä naapureita kuinka lähellä, onko heillä meidän liittymiä, miten ne heillä toimii?

Vastaa

hahil
Uusi keskustelija
Viestejä 12 kpl

8/9

Tosi hidas on Telian 4G liittymä täällä Lappeenrannan keskustassakin ja kaikken lisäksi katkeilee koko ajan. Ostin jopa uuden reitittimen kun sitä epäilivät Telialla syylliseksi, mutta syy on jossain ihan muualla. Mitä tässä voi tehdä? Onko ainut vaihtoehto kokeilla toista palvelun tuottajaa?

Vastaa
0 tykkäystä

Kimppikoo
Vakiokalustoa ☆
Viestejä 235 kpl

9/9

Keskustan alueella saat varmasti kiinteän verkon laajakaistan. Internet voi siis tulla muutaltakin kuin taivaalta.

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.