Kuuluvuusalue kartoista

  • 11 December 2014
  • 29 kommenttia
  • 305 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Nyt on tuo 4G tullut tännekin jo niin lähelle, että on päästy kuuluvuusaluekartalla jo 4G alueelle. Mitenkähän pitkään tässä nyt mahtaa mennä, että alkaa täällä laitteissakin tuo 4G näkymään?
Eli oikeastaan olisin halunnut hieman kritisoida noiden karttojen optimistisuutta, joka Sonerankin osalta näyttää menevän vaan huonompaan suuntaan. Näillä näkymin kun täällä pitäisi 3G verkon nopeuden jo nykyään olla (http://www.sonera.fi/etsi+apua+ja+tukea ... luekartta/) Max 42,2 Mbit/s ja odotettu kuuluvuus erinomainen, mutta siinä kympin paikkeilla on parhaimmillaankin varhain aamulla tai myöhään illalla ja tyynellä ja kuivalla kelillä.
En minä sitä, DNA ja Elisan kartoissakin ollaan olevinaan samoissa lukemissa, mutta todellisuudessa toimivuus on Soneraa huonompi. Silti, ei niillä kartoilla ole mitään tarkoitusta, jos ne ovat vaan väriä karttapohjalla.
Eli kuinkas näitä kuuluvuuskarttoja nyt oikein pitäisi tulkita, jotta niistä mitään ymmärtäisi?

29 kommenttia

Morjensta Hep-pU!

Kiitos arvokkaasta palautteestasi koskien kuuluvuuskartan päivitystä. Muutos tehtiin juurikin asiakkaita ajatellen. Onhan se kaikkien etu, että kartta näyttää mahdollisimman realistisesti kuuluvuuden.
Nice share..............

kirjoitti:
Hei,

"Pernajaan on tulossa tämän vuoden loppuun mennessä 800MHz:n 4G-verkko, mikä todennäköisesti yltäisi osoitteeseesi asti. Tällä hetkellä lähitukiasemat 4G:n osalta ovat etäämmällä, mikä vaikuttaa verkon toimivuuteen ja kuuluvuuteen kohdallasi."
Hyvin piti lupaus huhtikuulta. 4G alkoi toimia 12.12.2014 loppupäivästä. Ja ihan mukavasti toimiikin. Modemi ikkunalla, sisäpuolella ja vauhtia tulee 40Mb:tia. Kiitoksia ja Joulun odotuksia

Mahtavaa! Nyt kelpaa sit surffailla ihan kivasti. :)


 


Kiva @RRuo58  kun liityit meidän joukkoomme täällä Klaanissa. :)

Vastaa