Lankapuhelimeen ei saa yhteyttä

  • 20 November 2016
  • 2 kommenttia
  • 34 katselukertaa

Hei!

Meillä on sellainen tilanne, että ostin viime vuonna muistisairaalle isälleni lankapuhelimen ja laitoin yhden Soneran liittymistäni puhelimeen (perusliittymä), jotta laskut tulee minulle maksettaviksi. No, nyt on puhelin ollut kohta vuoden siinä asetuksessa, että jokainen yhteydenottoyritys menee heti puhelimen vastaajaan. Ei edes hälytä kertaakaan. 

Isä on pakkaillut ahkeraan tavaroita laatikkoihin muuttoa varten, mutta siitä ei ole täysiä takeita, että onko tämä puhelin myös pakattu laatikkoon. :smileylol: Isä ei suin surminkaan muista itse, että mihin on puhelimen laittanut. 

Joten kysymykseni on, että onko millään muulla keinolla mahdollista paikantaa lankapuhelinta kuin vain purkamalla pakatut laatikot pohjia myöten? Että tällainen ongelma. :smileysad:


2 kommenttia

Ei se varmaan ole ihan lankapuhelin, jos laitoit siihen perusliittymän. Joku kotipuhe tai vastaava gsm-pöytäpuhelin, jossa on kuitenkin lankanumero ?

Moikka ! Tässä tilanteessa paikannus ei harmi kyllä onnistu, joten laatikoiden purkaminen lienee ainoa vaihtoehto. Toivottavasti puhelin löytyy :)

Vastaa