Laskutusjakso

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 5 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Moikka.

Otimme soneralta 2 jätti liittymää, jotka aktivoitiin kuun vaihteessa.
Pyysimme nimen omaan attä ne alkavat kuun vaihteessa, ettei meille tule turhaa tuplalaskutusta,kun meillä oli vastaavat paketit kilpailijaltanne, ja näin meille lupasi "citymarketin kojussa" liittymiä myyvä pätevän oloinen kaveri tehdä, soppariin laitettiin päivämääräksi 31.10..

Huomasin kuitenkin kuun alussa, kun omasivut aukenivat, että laskutusjakso on vain 10 päivän mittainen, otin yhteyttä asiakaspalveluunne, jossa sanottiin, että ei kannata huolestua, että lasku tulee koko kuukaudelta. Minulle sanottiin, että laskutusjaksot vain määräytyvät hieman oudosti, ja laskusta tulee maksuun vain todellinen osa. Ja muutenkaan kun en ollut saanut laskua, niin asialle ei voitu sinällään tehdä mitään. Pyydettiin ottamamaan yhteyttä, mikäli lasku tulee täysmääräisenä.

No sehän tuli, eli saimme laskun jossa pitää maksaa koko summa, vaikka liittymä otettiin käyttöön kuun vaihteessa. Nyt en saa asiakaspalveluun mitään yhteyttä,, edes chatillä.

Joten toivottavasti voin hoitaa asian näin.

Vielä ot, miten on tuo spotify 6kk, jotka meille luvattiin "cittarin kojussa" pitääkö mun mennä spotifyn sivuille reggaamaan, vai miten se siis toimii?

Toivottavasti palaamme pian asiaan!

terv R.S.

4 kommenttia

Heippa RMS,

Ensimmäinen laskutuskausi voi olla tavanomaista pidempi tai lyhyempi, tässä tapauksessa aikalailla reippaastikkin lyhyempi.

Tehdään sillä tavoin, että teen laskullesi hyvityksen noista käyttämättömistä päivistä, elikkä laskun loppusummasta voi vähentää 25,28€. 🙂

Laskun voit maksaa ihan samalla viitteellä ja tiedoilla, muutat vain loppusummaksi 48,19€.

Spotifystä sen verran, että tuo 6kk kampanja on ehtinyt päättyä jo ja tilalla on 3kk veloitukseton kampanja.
Teille kuitenkin kuuluu tuo 6kk, elikkä jos kirjaudut Omille Sivuille http://bit.ly/1CJYOl1 Sonera Tunnuksin (tarvittaessa "Luo Tunnus")
Valitset liittymän ja sieltä lisäpalvelut -osiosta käväse tilaamassa Spotify.
Kun tilaus on tehty, huikkaa meille niin korjataan tuo kampanja 6kk mittaiseksi! 🙂 //Maria
Hei Maria!

Kiitoksia paljon nopeasta vastauksesta sekä hyvityksestä.

Huikkaan vielä sitten kun olen tehnyt tuon spotify tilauksen, kiitos.

Mukavaa loppuviikkoa!

terv. R.S.
Moikka, no nyt sain vihdoinkin tuon spotifyn tilauksen tehtyä, riittääkö ilmoitus tänne, vai laitanko tuonne spotify-ketjuun mieluummin?

Kiitos ja mukavaa Joulun odotusta kaikille tasapuolisesti!

-R-
Moikka!
Tämä ilmoitus riittää mainiosti, kamppisajaksi on nyt korjattu 6kk. :)

Oikein mukavaa joulunodotusta myös sinulle! Huomasithan meidän yllätyskalenterin, siellä on jaossa huippupalkintoja -vain Soneran asiakkaille. 😉

Vastaa